Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2019 La 7.2.2019 la 23:12, Chirila Ion a scris: @Mihai-Arad salutare, In locațiile superbe prezentate mai sus, se poate campa si cu rulota sau doar cu camperul? Multumesc! Rasfoind pe ici colo prin PC am gasit : 1. Locuri PARCARE ptr Autorulota - France ( cateva dintre miile , de care am avut nevoie in 2017 si 2018) 2. O portiune din traseul meu (parcurs in 2018) . Punctele de Start / Finish / P / sau simbol autorulota sunt " PARCARI" ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2019 Atunci cand TIMPUL imi va permite voi creea o harta "speciala" cu locuri de TOP din Franta ! Locuri in care se poate ajunge relativ simplu /usor cu rulota /autorulota , locuri care merita vazute atunci cand parcurgi tara de la est spre vest sau de la nord la sud. , asadar, rabdare ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 La 3.12.2018 la 17:31, Alin Opran a scris: Gata, am adaugat-o la bookmarks ca arata tare bine La 29.11.2018 la 14:15, Alin Opran a scris: Am salvat-o pe Google ca popas in concediul din 2019 @Alin Opran Te salut ... .... ai ajuns prin locurile pe care le-am descris mai sus ? Pareiri/impresii? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 Acum la dus am avut un alt traseu, din Paris am mers in Insula Re, dupa am coborat la Capbreton si San Sebastian. Astazi ne pregatim de intoarcere mergand doar de-a lungul costei si probabil ca ma opri ori sau doar vizita punctele notate. Sigur vrea sa vad Virgin's Island beach 👍 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 în urmă cu 6 ore, Alin Opran a scris: Acum la dus am avut un alt traseu, din Paris am mers in Insula Re, dupa am coborat la Capbreton si San Sebastian. Astazi ne pregatim de intoarcere mergand doar de-a lungul costei si probabil ca ma opri ori sau doar vizita punctele notate. Sigur vrea sa vad Virgin's Island beach 👍 Drumuri bune sa aveti si concediu placut in continuare. Asteptam pozele. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2019 în urmă cu 19 ore, Alin Opran a scris: Acum la dus am avut un alt traseu, din Paris am mers in Insula Re, dupa am coborat la Capbreton si San Sebastian. Astazi ne pregatim de intoarcere mergand doar de-a lungul costei si probabil ca ma opri ori sau doar vizita punctele notate. Sigur vrea sa vad Virgin's Island beach 👍 Oh, daaaa....o frumusete.... Île de Ré ! Taxa de 16 € se justifica / merita... Vacanta placuta in continuare & drumuri bune ! (zilele trecute , la un RedBull pe terasa admiram pentru a - n'spea oara pozele din 2018. Mie dor de Franta !) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 14 Februarie, 2021 La 10.2.2019 la 11:47, Mihai-Arad a scris: Atunci cand TIMPUL imi va permite voi creea o harta "speciala" ... O noua harta cu traseul parcurs ... 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 22 Mai, 2021 Un traseu (indraznet) pentru cei care au mult-mult timp liber la dispozitie (> 25 zile)! Vacanta placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri