Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2018 Ne imbolnavesti cu pozele astea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.396 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2018 Super poze super locati, super ar fi sa-l putem vizita si noi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2018 La 12/4/2018 la 11:58, Alin Opran a scris: Am "gustat" din aceasta placere in vara in sudul Frantei, nu ma multumesc doar o data in viata Prin mutarea in Irlanda am ajuns aproape de vestul Europei astfel ca ajung in Franta in 18 ore cu ferry si am de gand sa fac aceasta traversare in fiecare an Sprinterul pe care il pregatesc acum va fi camperul ideal de a sta o luna in Franta si de a calatori 2-3 mii km in aceasta perioada. Scuze de off-topic. Termin si eu camperul si sigur ne vom intalni acolo. Macar sa ne “laudam” unul pe celalalt pentru “ bijuterii)!!! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.602 Semnalează Publicat 4 Decembrie, 2018 Am facut baie la Lacanau in aprilie, apa era suportabila. In schimb in Iulie am prins cateva zile cu vant si apa gheata. Imi place mai ales refluxul, ma amuza cum plimba salvamarii turnul de paza functie de evolutia nivelului apei. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 @Florin Males Da se poate campa in Camping-uri. Sunt cateva sute, ca sa nu zic mii de caping-uri pe coasta Atlanticului. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 La 12/4/2018 la 11:58, Alin Opran a scris: Am "gustat" din aceasta placere in vara in sudul Frantei, nu ma multumesc doar o data in viata Prin mutarea in Irlanda am ajuns aproape de vestul Europei astfel ca ajung in Franta in 18 ore cu ferry si am de gand sa fac aceasta traversare in fiecare an Sprinterul pe care il pregatesc acum va fi camperul ideal de a sta o luna in Franta si de a calatori 2-3 mii km in aceasta perioada. Scuze de off-topic. Arată mai mult .... din vestul tarii (Arad / Oradea) avem cam 23 ore (folosind autobenzile de la unguri/austrieci si nemti) ! deci, Irlanda nu-i chiar atat de ... aproape. Glumesc ! Traversand Franta de la Nord ( Le Havre / Caen) spre Sud sau Sud-Vest , sunt atatea locuri minunate pe care le poti "savura" intr-o luna de zile. Eu am "galopat" trei saptamani de la est la vest (Strassbourg to Brest si apoi catre Bordeaux). Primele zile au fost distantele lungi (400 -600 km / zi) dupa care am au urmat trasee scurte (100-200km/zi) .Aveam un plan (traseu) prestabilit pe zile... P.S. Ma repet: 2019 ma va gasi (tot) in Franta , partea de vest . Poate, poate ne "intersectam". 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 La 12/4/2018 la 18:50, Gabriel Schuster a scris: Am facut baie la Lacanau in aprilie, apa era suportabila. In schimb in Iulie am prins cateva zile cu vant si apa gheata. Imi place mai ales refluxul, ma amuza cum plimba salvamarii turnul de paza functie de evolutia nivelului apei. Arată mai mult 20.07.2019 am fost la Lacanau dupa care am preferat sa stau la .... FR - 33121 Carcans. Apa nu era deloc rece. Dimpotriva . GPS cu o imensa parcare : N 45.081616, W 1.189154 / N 45.082513, W 1.186104 Camping Carcans Ocean Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 La 12/4/2018 la 18:39, Fejer Antal a scris: Super poze super locati, super ar fi sa-l putem vizita si noi. Arată mai mult .... "doar" 23 ore din vestul tarii. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 5 Decembrie, 2018 ... dupa minunatele zile petrecute la plaja , mi-am continuat drumul spre casa. Am vizitat orasele 16100 Cognac , Angoulême , Limoges .... 2018 Festivalul "Cognac-ului "! Château de La Rochefoucauld 16110 La Rochefoucauld Este un ... Camping Les Flots GPS: 45.745619, 0.380884 Dar se poate "stationa" si inafara Camping-ului (apa+curent electric = 2€ /1h) Camping = 2pers + curent electric / Noapte = 16, 50 € Intr-o alta zi am dormit p'aici ! O noapte... Liniste, liniste, ...linistea de la tara. FR_ 23000 Saint-Laurent In spatele biserici ! Loc amenajat ptr RV /Campere (apa+curent electric = 2 € /1 h) 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
George B 1.815 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Si uite asa ma gandesc din ce in ce mai serios sa trec la camper... Multumesc Mihai pt superbele poze si descrieri... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 @Mihai-Arad pentru informații și poze 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 La 12/6/2018 la 6:16, George B a scris: Si uite asa ma gandesc din ce in ce mai serios sa trec la camper... Multumesc Mihai pt superbele poze si descrieri... Arată mai mult , eu iti multumesc pentru apreciere ! P.S. Pro si contra despre camper vs rulota s-a tot discutat/scris. Exista avantaje si dezavantaje.... Daca balanta inclina spre "avantaj" , pot spune ca acum , in sezonul rece e perioada optima pentru achizitie *** Pentru mine singurul impediment a fost parcarea , un loc sigur de parcare.Atat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 6 Decembrie, 2018 Rue des Deux Mers FR - 56150 Saint-Pierre-Quiberon GPS: N 47.548793, W 3.134110 ( Parcare imensa / gratuita / vuietul valurilor ) ...plaja imensa. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 9 Decembrie, 2018 Primaria din Vannes AICI ! Centru istoric Poarta prizonierilor Prefectura Departamentului Morbihan din Vannes Zidurile & Jarden du Chateau de l'Hermine Vazut p' aici ! GPS: N 47.654818, W 2.756317 Parcare Area Camper Park Vannes - Conleau (langa) Camping Flower - Le Conleau! 17 € (Overnight price 2 persons , incl) GPS: N 47.632538, W 2.780552 Din fata Camping-ului , shuttle bus catre centru (1, 30 € biletul /pers) Am vazut cum e aceasta Parcare /Camping , dar am renuntat fiindca puteam sa parchez si central (inaltimea si categoria imi permit). Am ales sa vad cum arata deoarece , seara (15.07) se juca finala Franta-Croatia si voiam sa evit aglomeratia , dar .... Inca de dimineata, jandarmeria si lucratori de la Primarie pregateau gardurile de protectie pentru blocarea circulatiei, incepand cu ora 15:00.... Calatoria continua ! Va urma ! 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2018 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2018 Locronan ... un sat de vis ! Recomand cu caldura acest superb sat (celor care au posibilitatea). 4 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Keszeg Zsolt 123 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2018 Wow! ... doar atat. ...ah, si multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 11 Decembrie, 2018 @Mihai-Arad cred ca ma culc plangand ! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 12 Decembrie, 2018 La 12/11/2018 la 10:44, Mihai-Arad a scris: Locronan ... un sat de vis ! Recomand cu caldura acest superb sat (celor care au posibilitatea). Arată mai mult 78-100 Rue du Prieuré, 29180 Locronan, France GPS : 48°05'52.1"N 4°12'45.9"W N 48.097803, W4.212755 Costuri: 24h / 2 persoane = 14€ (incl. taxa turistica). Pret acceptabil. 2 € (!) curent electric pentru 10 minute (!). Scump , foarte scump ... mon chers amis ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 La 12/11/2018 la 10:57, Keszeg Zsolt a scris: Wow! ... doar atat. ...ah, si multumesc! Arată mai mult La 12/11/2018 la 16:51, Sorin Leitoiu a scris: @Mihai-Arad cred ca ma culc plangand ! Arată mai mult , eu ce sa spun atunci cand te vedeam mergand la .... peste in Delta Dunarii ? ---- Mda, .... vor urma si alte adrese (locatii). Aveti rabdare , va rog ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 La 12/16/2018 la 19:08, Mihai-Arad a scris: , eu ce sa spun atunci cand te vedeam mergand la .... peste in Delta Dunarii ? ---- Mda, .... vor urma si alte adrese (locatii). Aveti rabdare , va rog ! Arată mai mult Si acesta ar fi un punct de vedere ....DAR ...la cati bani am cheltuit cu benzina, bac, momeli, scule, etc. stateam 2 luni in excursie in Franta . Poate anul acesta sa ne strangem 2-3 familii si sa facem un circuit , sotia doreste mult sa vada acele locuri ..dar nu cu rulota .O zi buna ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2018 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chirila Ion 26 Semnalează Publicat 7 Februarie, 2019 @Mihai-Arad salutare, In locațiile superbe prezentate mai sus, se poate campa si cu rulota sau doar cu camperul? Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2019 La 2/7/2019 la 22:12, Chirila Ion a scris: @Mihai-Arad salutare, In locațiile superbe prezentate mai sus, se poate campa si cu rulota sau doar cu camperul? Multumesc! Arată mai mult Te salut @Chirila Ion si-ti multumesc .... Sigur ca se poate campa si cu rulota , dar NUMAI in CAMPING ! Eu am prezentat mai mult locuri pentru "Autorulote" / Van-uri ... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.865 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2019 @Chirila Ion La 2/7/2019 la 22:12, Chirila Ion a scris: @Mihai-Arad salutare, In locațiile superbe prezentate mai sus, se poate campa si cu rulota sau doar cu camperul? Multumesc! Arată mai mult Uite, aici am scris despre doua camping-uri din.... Bretagnia ! Si aici: ... gasesti de-a lungul coastei Atlanticului zeci /sute de camping-uri ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri