Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Bine v-am gasit, oameni buni. Sunt nou aici, ca rulotist (pentru prima data), proaspat proprietar al unei Adria Adiva 502 up 2006, deja botezata COAJA si pe care deabia astept sa o trag in cat mai multe locuri. Tipic pentru un incepator, am inceput achizionarea catorva lucruri indispensabile, printre care si o pereche de oglinzi retrovizoare Maypole MP8323, cu pretul de 31 euro. Oglinzile sunt noi dar din pacate nu se potrivesc oglinzii de la autoturismul meu. Cred ca se potrivesc doar unor oglinzi retrovizoare mai mici, din cauza lungimii limitate a cureluselor de prindere. Daca sunt doritori, cu mare drag. 2 2 Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Bine ai venit @Andrei Andrei! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Salutare și bun venit in aceasta comunitate @Andrei Andrei! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 @Andrei Andrei 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Andrei și să vă bucurați de în ieșiri multe și frumoase. 1 Distribuie această postare Link către postare
Gabriel.Gabriela 170 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 salutare si bun venit in aceasta comunitate. Felicitari pentru sa o stapaniti sanatosi, multe vacante si drumuri bune sa aveti 1 Distribuie această postare Link către postare
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 17 Septembrie, 2018 @Andrei Andrei Sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe vacante cu ea (Coaja) ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2018 Fii binevenit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Liviu Maciuceanu 30 Semnalează Publicat 18 Septembrie, 2018 (modificat) sa o stapaniti sanatosi si sa o conduci spre cat mai multe locuri frumoase! Si fara evenimente rutiere! Modificat 18 Septembrie, 2018 de Liviu Maciuceanu Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 19 Septembrie, 2018 Bine ai venit si felicitari pentru achizitie. Arata foarte bine prima poza cu set-up si casa in plan secundar. Drumuri bune cu rulota Distribuie această postare Link către postare