Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Bine v-am gasit. Mā numesc Dinu, sunt dinTurda judetul Cluj si pentru ca, eu si familia mea, sotia si fetita noastra de 13 ani, iubim natura, muntele si pescuitul, ne-am hotarat sā cumparam o rulotā second hand, prima noastrā rulota, pe care noi sperām sā o cumpārām pânā în aprilie 2019, asa cā suntem începatori si fārā experientā.Ne-am înscris în acest forum sā cerem pāreri si informatii de la rulotistii cu experienta din acest forum. Vā multumim! 3 2 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Pasca Octavian Dinu Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.540 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Salut ! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Pasca Octavian Dinu Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Multumesc !@Mihai- Arad 1 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Pasca Octavian Dinu ...si spor la achizitie! Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Multumesc ! Doru A.....mai este ceva pana atunci, sper sa fie una bunā, abia asteptam Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Bun Venit! Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Drinovan Ovidiu multumesc ! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Pasca Octavian Dinu Bun venit in aceasta familie a rulotistilor. Dupa ce vei citi topicurile dedicate, vei putea sa-ti conturezi cateva caracteristici ale rulotei dorite, cautarea devenind mai usoara si selectiva. Cel mai important este sa verifici MMA-ul rulotei. Acesta este bine sa fie cam 75-80% din masa tractabila maxima a masinii. De aici incepi cautarile. Nu ezita sa intrebi daca ai nevoie de informatii suplimentare, sigur vei primi raspunsuri pertinente din partea colegilor. Mult succes in cautarile tale! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Salut Dinu, și baftă la găsirea rulotei perfecte pentru voi ! Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Gabriel Schuster multumesc ! Nu o sa ezit sa va întreb, si sa cer informatii. Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 @Ovidiu-Betty multumesc ! Sper sa am noroc, mai este ceva pânā atunci, am sa folosesc timpul sa ma documentez. 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Succes la gasirea rulotei Nu ezita sa intrebi, dar sa si citesti topicurile de pe forum sunt sigur ca gasesti raspunsuri la intrebarile tale. Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Fii binevenit si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 23 Septembrie, 2018 Bun venit pe forum si in lumea rulotistilor. Aici gasesti orice iti doresti despre rulote, campere si iesiri in aer liber. Spor la shopping si intreaba-ne daca nu gasesti raspunsuri la intrebarile tale. Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Multumesc pentru primire! @Fejer Antal , @Adiciordas , @Vana Petre , @Cristian Bednar 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2018 @Pasca Octavian Dinu Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2018 Multumesc!@Flavius Ivan Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Salutare @Pasca Octavian Dinu, bun venit in această comunitate și succes! Distribuie această postare Link către postare
Pasca Octavian Dinu 8 Semnalează Publicat 27 Septembrie, 2018 Multumesc!@Daniel P bine v-am gasit. Distribuie această postare Link către postare