Clim Lucian 1 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Obosit dupa zeci de ani de mers cu cortul si ajungand spre o varsta la care mersul pe coate si genunchi prin cort nu mi se mai pare cool, iata-ma aici! In cautarea unei rulote, fara pic de experienta, cunostinte si nici cea mai vaga idee despre ce inseamna sa detii o rulota. Am timp pana la primavara sa-mi fac temele, cred... 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Fii binevenit si spor "facut temele"! 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Salut Lucian, și te lăsăm să "copiezi" la greu tema, asta ca să iei un 10 cu *. Baftă la alegerea celei mai potrivite pentru voi. 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 @Clim Lucian Tineretea din suflet nu imbatraneste niciodata! Fii tanar mereu cu cortul sau cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 @Clim Lucian și succes! 1 Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Veres Dan Simion 0 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Salut bine faci.Rulota spațioasă si mai nouă. Cam ca la o casă. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 24 Septembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate, Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2018 @Clim Lucian Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2018 Bine ai venit printre noi si spor la shopping. E fun sa cauti rulota visurilor si mai fun dupa ce o gasesti ? Distribuie această postare Link către postare