Serban Ionut 4 Semnalează Publicat 25 Septembrie, 2018 Va salut cu mare respect! Numele meu este Serban Ionut . Sunt din Alexandria Jud Teleorman. Detin o rulota de 2 zile si deja sunt membru alaturi de rulotisti celebri. Scuzele de rigoare pentru ca nu stiu sa folosesc site-ul si acum invat despre iesiri si alte obiceiuri. Va rog sa ma intelegeti! Detin o rulota Elddis Corinius II de vreo 5.2 m, dotata off camping. Panou fotovoltaic . Aer conditionat . Din anul 2000. Am mai iesit o singura data acum vreo 6 ani cu o rulota remorca pe la Dambovicioara , mai mult hazardare decat campare. Acum 1 an am iesit cu o autorulota 2017 noua, inchiriata 2 zile . Si acum am achizitionat propria rulota . 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Bun venit @Serban Ionut Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Salut și Ionuț ! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Felicitari pt achizitie si bine ai venit printre noi? Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Salutari si Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 @Serban Ionut Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 @Serban Ionut Bine ai venit alaturi de noi! Felicitari pentru achizitia facuta, dar mai ales felicitari pentru modul cum te-ai prezentat! Sa te bucuri de rulota cumparata si sa ai cat mai multe iesiri fara evenimente! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Bun venit alături de noi @Serban Ionut și salutări cordiale de la un teleormănean de origine! Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Manole Marius 1.054 Semnalează Publicat 26 Septembrie, 2018 Bine ai venit printre noi! Distribuie această postare Link către postare