Efuionut 0 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2018 Sunt Ionut din Brasov si de ceva timp impreuna cu sotia ne gandim sa cumpram o rulota. Acum ne-am hotarat si speram ca pana in primvara sa o achizitionam. Am citit destul de mult pe forum dar inca mai am nevoie de sfaturi atat pentru a ma ajuta sa fac o alegere cat mai buna cat si in a ma inita in acest domeniu al rulotelor. Pana acum nu am mai fost cu o rulota dar sunt sigur ca a sa imi placa. Pentru tractare o sa folosesc masina care o avem un ford mondeo 2008, 1.8 diesel 125 CP. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2018 @Efuionut Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2018 Fii binevenit si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 28 Septembrie, 2018 Bine ai venit! Cu masina aia tragi cam orice rulota normala la MMA asa ca nu vei avea mari restrictii la alegerea modelului dorit. Bafta la shopping Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 30 Septembrie, 2018 Salutare si bun venit pe forum Succes la cautarea rulotei Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Octombrie, 2018 Bine ai venit printre noi, rulota vă va găsii pe voi și nu viceversa. Distribuie această postare Link către postare
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Salut Ionut. Ai un mesaj de la mine!in mesageria privata! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Salutare și @Efuionut! Distribuie această postare Link către postare