Sasha 1 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 salutare tuturor, eu sunt Sasha și am devenit un obsedat de downsizing (renunțarea la apartament și trăit în camper) așa că sunt în căutare de sfaturi și idei pentru a face asta posibil. o zi frumoasă tuturor Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Salutare Sasha, și baftă multă la găsirea camper-ului perfect pentru ce ți-ai propus. Distribuie această postare Link către postare
Sasha 1 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Mulțumesc. aș vrea să încep cu un Peugeot Boxer 2008 și dacă e ceea ce sper eu să fie, o să iau ceva mai mare pe care să pun tot ce am nevoie pentru a înlocui viața la bloc. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 @Sasha Baftă multă în ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 (modificat) @Sasha P.S. ""Ce trebuie sa stii insa este ca, atunci cand visele devin realitate, nu este garantata si fericirea.Fericirea nu e direct proportionala cu realizarea viselor.Totul este realizabil, daca un vis a avut puterea sa se nasca in mintea ta, cu siguranta exista si o cale prin care se poate realiza."" Modificat 2 Octombrie, 2018 de Mihai-Arad Virgula 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Fii binevenit si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Bun venit @Sasha Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 2 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Mult succes la gasirea Camper-ului de vis Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 @Sasha și succes! Distribuie această postare Link către postare
Eusebiu Cretu 312 Semnalează Publicat 5 Octombrie, 2018 Salutari si Distribuie această postare Link către postare