OctavianC 22 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 Va salut! Ma numesc Octavian, sunt un nou membru al rulotistilor, mai exact al campervan-istilor :D Sunt din Oradea, pasionat de tot ce tine de natura, energie verde si eficienta energetica. Sper sa invat cat mai multe de pe acest grup si daca pot impartasi ceva din cele cunosctute, cu mare drag ! NU stiu urarea rulotistilor (echivalentul la asfalt uscat sau zbor lin si aterizare placuta........., dar la cat mai multe drumetii si amintiri placute !!!!! 6 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 (modificat) @OctavianC P.S. , pentru Boxer ! Vezi asta! Modificat 11 Octombrie, 2018 de Mihai-Arad Add link Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 Bun venit pe forum, ieșiri multe și vacanțe minunate alaturi de cei dragi. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 Bun venit @OctavianC Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 47 minute în urmă, OctavianC a scris: NU stiu urarea rulotistilor (echivalentul la asfalt uscat sau zbor lin si aterizare placuta........., dar la cat mai multe drumetii si amintiri placute !!!!! "Vănt din spate" se urează de obicei între rulotiști... încă o dată @OctavianC și sper să-ți placă în această comunitate! 2 Distribuie această postare Link către postare
OctavianC 22 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 Multumesc !!! Va recomand si eu Oradea. Oras frumos, in continua dezvoltare! Vant din spate si vreme cat mai buna !!! 2 Distribuie această postare Link către postare
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 si asteptam sa fii cat mai activ ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Octombrie, 2018 @OctavianC Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 @OctavianC si Distribuie această postare Link către postare