COSTEL CARAS 1 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Mă numesc Costel Caraș și sunt fermier. Intentionez sa-mi cumpar o rulota si m-am inscris pe forum ca sa inteleg mai bine cum si ce am de facut. Multumesc pentru accept si va doresc drumuri bune si sanatate. CC 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 @COSTEL CARAS Baftă la achiziție Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Bine ai venit @COSTEL CARAS Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Bun venit alături de noi @COSTEL CARAS și succes! Topicurile din secțiunea "Sfaturi achiziționare rulotă" , sper să te ajute să iei cea mai bună decizie... Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 Salut Costel, și succes la achiziționarea rulotei perfecte pentru voi. Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 12 Octombrie, 2018 @COSTEL CARAS si Distribuie această postare Link către postare
Pelin Laurentiu 7 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2018 Bun venit? Distribuie această postare Link către postare