Chircu Florin 45 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2018 Buna ziua, Scriam initial la inscriere ca scopul meu este de a-mi achizitiona o rulota. M-am inscris din nou la scoala de soferi sa obtin categoria E, in caz de....orice . Obtinut categoria dorita. Eram pregatit de marea aventura - achizitia propriu zisa. Sincer nu stiam ce sa aleg din bogata oferta prezenta pe site-urile de vanzari. Tot rasfoind paginile virtuale mi-a cazut privirea pe o autorulota integrata , un Fiat Ducato exact ce imi trebuia , avand in vedere ca suntem doua persoane. Cu acceptul consoartei, viitor copilot , am mers si am vazut-o. Cred ca a fost dragoste la prima vedere, asa de mult mi-a placut, ca nu prea m-am tocmit si am cumparat-o. Am venit de la locul achizitiei , Dej, acasa la Buzau, aproape 500 de km, la volanul chestiei. Fiecare km facut imi dadea senzatia de plecare in vacanta. Nu mi-a parut rau de nici un banut. Este o nebunie. Ca orice om constiincios si responsabil, l-am desfacut jumatate aproape { nu ca ar fi fost necesar} dar pentru linistea mea. Acum asteapta o revizie la soba de incalzit si la boilerul de apa calda { alimentate pe gaz amandoua }. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2018 Felicitări pentru achiziție și să vă ofere cele mai frumoase vacanțe! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2018 Felicitari pentru achizitie.Sa aveti parte de ea, multe vacante si drumuri bune, vant din spate 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Geo Ghinea 59 Semnalează Publicat 18 Octombrie, 2018 Felicitari pentru cumpararea acestei minunatii ! Iti urez sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea mult si bine ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2018 @Chircu Florin Felicitari pentru achizitie ! Vacante placute si ...vant din spate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 20 Octombrie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri