Dragos Harjoaba 7 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2018 Salut, eu sunt Dragos, proaspat posesor al unui Tabbert Comtesse 590. Proaspat din iulie mai exact, dar pana am dotat cu tot ce trebuie rulota, pana am facut categoria BE si pana mi-am pus si carlig pe masina a trecut ceva timp. Abia ieri am facut prima iesire la Colibita, iesire care s-a dovedit fantastic de frumoasa. sper sa reusesc sa repet cat de des escapada. 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Va dorim multe vacante, drumuri bune si vant din spate Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 @Dragos Harjoaba Distribuie această postare Link către postare
George B 1.815 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 @Dragos Harjoaba. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Salutare și bun venit alături de noi @Dragos Harjoaba ! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Bun venit @Dragos Harjoaba Distribuie această postare Link către postare
Gabriel I 906 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 Cel mai calduros bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 Bine ai venit printre noi, îți uram călătorii minunate Distribuie această postare Link către postare
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit! Sa va bucurati de multe iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 27 Octombrie, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare