Radu Vasile 2 Semnalează Publicat 21 Octombrie, 2018 Proaspăt ajuns pe forum, am venit pentru a mă documenta și a primi sfaturi pentru cumpărarea unei rulote, cel mai probabil peste 8-10 luni. O voi folosi cu familia (soție + băiat de 18 luni acum) pentru plimbări lungi prin țară și prin Europa. Nu ne place să cărăm multe lucruri după noi. Recent ne-am mutat în casă nouă cu ce a intrat într-o Astra J sedan cu portbagaj extra de 370 de l. Și mai lucrăm la perfecționarea minimalismului. Voi pune mai multe întrebări după ce mai citesc pe aici, poate le găsesc răspunsuri înainte. Zile bune! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 @Radu Vasile Baftă la achiziție! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Bun venit în această comunitate @Radu Vasile și succes în ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Bun venit @Radu Vasile Distribuie această postare Link către postare
Radu Vasile 2 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Vă mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Succes la achizitie Distribuie această postare Link către postare