Bucur Daniel 46 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Noua mea achiziție Caravelair Eldorado 490 , an fabricație 08.2005, 1000 kg/1300 kg mma 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 S-o stapanesti sanatos, multe vacante frumoase si drumuri bune sa ai ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Frumoasa, sa ai noroc de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Făină căsuța. Să vă bucurați de ea în cât mai multe ieșiri reușite. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Salutare. Felicitari pentru achizitie s-o stapanesti sanatos, multe vacante frumoase, drumuri bune si vant din spate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 S-o stăpâniți cu drag și vacanțe minunate în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 O intrebare daca se poate? Am vazut ca rulota provine din Elvetia. Daca ati reusit sa o inmatriculati , ati platit ceva taxe suplimentare(gen tva , sau vama)? Multumesc frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bucur Daniel 46 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 (modificat) Rulota am cumparat-o de la un dealer din Ruse, Bulgaria.M-am documentat înainte ce costuri suplimentare ar fi trebuit plătite la înmatricularea in Romania ( 500 euro amenda pentru ca rulota a fost adusă din afara u.e.si nu a fost declarată la vamă in nr de....zile, taxe vamale cam 18-25% din prețul de catalog al rulotei , nu mai rețin exact cit, oricum nu prețul declarat in contractul de vanzare- cumpărare), la serviciul inmatriculari au zis ca trebuie o declaratie notariala ca rulota a fost adusă in spatiul u.e de bulgar si apoi vîndută mie...)La sfatul unor prieteni de la vamă si de la înmatriculari am cazut de acord cu dealerul din Bulgaria ( tot in prețul vînzari- 5000 euro)să inmatriculeze el rulota pe numele lui in Bulgaria, apoi sa îmi vîndă mie rulota astfel ca eu am cumparat o rulota înmatriculata intr- o țară membră u.e. Toata treabă a fost facuta in cca 5 ore, acte, rar- ul lor si actele la politie( carte- talon- asigurare)+numere bulgărești de tranzit valabile 30 zile.Am făcut rar- ul la noi, am luat numar de romania, nu a mai fost nici o problemă....la bulgari se poate( am inteles ca a trecut in contractul de vanzare o suma mica 600-1000leva )si la suma asta a platit taxa vamală in Bulgaria....statul bulgar a încasat ceva ( chiar dacă mai puțin), in Romania statul ar fi vrut sa fac jumate- jumate cu el Modificat 24 Octombrie, 2018 de Bucur Daniel 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 Frumoasa jucărica . S-o plimbați sănătoși! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 Frumoasa foc jucaria Sa o stapaniti cu drag ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2018 Sa aveți parte de călătorii minunate cu ea, este asemănătoare cu a mea inuntru și pot spune ca pentru familie cu 2-3 copii este perfecta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri