Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Imi pare rau ca nu am putut posta mai devreme acest topic. Am placerea de a va prezenta cateva imagini din ultimul loc in care am fost luna trecuta mai precis de pe 20-09 pana pe 29-09. 43°39'14.45"N 28°34'2.72"E acestea sunt coordonatele, exista si o fantana pe plaja cu apa NEPOTABILA, marcata cu o cruce usor de reperat. Aprovizionarea se poate face din sat cca 4 km de locul unde am stat eu, sunt 2 minimarketuri, locatia se afla la 20 km de Vama Veche, drumul foarte bun pina la plaja, mai putin cel paralel cu plaja, dar se poate merge cu rulota usor. Daca aveti intrebari referitoare locatiei astept cu drag sa va raspund. 7 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Super fain !!! La anul sigur bifăm locația asta, având în vedere că e pe plajă și că la Ezeretz, în partea dreaptă a pădurii nu se mai poate campa. Ce spui @Levi N ? Mulțumim Aurel ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Cateva si de la mine inceputul lui septembrie 10 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 22 Octombrie, 2018 Multumim @Aurel Vizireanu si @Radu Ionescu pentru prezentare si poze. Va dorim in continuara multe vacante frumoase, drumuri bune si vant din spate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 Oare cu postarea mea ce s-a intamplat ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 acum o oră, Ovidiu-Betty a scris: Super fain !!! La anul sigur bifăm locația asta, având în vedere că e pe plajă și că la Ezeretz, în partea dreaptă a pădurii nu se mai poate campa. Ce spui @Levi N ? Mulțumim Aurel ! Eu astept in vama comfirmarea ca se poate campa sa nu platesc vinieta de pomana din nou ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valentin Purcarea 90 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2018 Buna seara, Da, este o locatie mai mult decat senzationala. Din cate am inteles, anul acesta au aparut cateva panouri care interziceau campatul in zona. Pun un link cu un video filmat acolo. 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Vizireanu 132 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 @Valentin Purcarea Am auzit si eu de la o familie care erau acolo de 1 luna si mai mult ca in sezon au incercat sa interzica camparea acolo, dar au facut bulgarii urat si au renuntat, au scos plancaardele, cat am stat eu, a trecut de 2 ori jandarmeria pe acolo si nu mi-au spus nimic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 (modificat) Auzisem si eu ca ar fi fost niste panouri - in septembrie n-am vazut vreunul. Masina de politie a trecut aproape zilnic, doar s-au plimbat. Modificat 24 Octombrie, 2018 de Daniel P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Beldiman Marius 7 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 am vazut in poze gardutul de scoici facut de mine pe mal si vatra de foc!!! ce ma bucur ca au rezistat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 24 Octombrie, 2018 Nu numai ca au rezistat dar le-am si reparat un pic ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 25 Octombrie, 2018 în urmă cu 20 ore, Beldiman Marius a scris: am vazut in poze gardutul de scoici facut de mine pe mal si vatra de foc!!! ce ma bucur ca au rezistat! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri