ZENO 15 Semnalează Publicat 28 Octombrie, 2018 (modificat) Buna seara. Tinand cont de sfaturile si experienta voastra, mi-am achizitionat si eu o rulota englezească, Swift Charisma din 2004, (cu 4500 EUR adusa in Timisoara) pentru 2 persoane, in stare foarte buna; cam mare intradevar dar cu toate facilitatile, inclusiv baie mare cu cabina de dus. Modificat 26 Noiembrie, 2018 de Gabriel Schuster 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2018 Felicitari Sa aveti parte de ea. Vacante minunate, drumuri bune si vant din spate va dorim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 29 Octombrie, 2018 Să vă bucurați de ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2018 Felicitari pare f bine întreținută, va urez sa aveți parte de călătorii minunate împreuna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Să o stăpâniți sănătosi, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Vacante plăcute si drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Vacante placute in continuare sa ai ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Felicitari pt achizitie , si cit mai multe iesiri cu ea!!! Identica cu Abbey Aventura mea numai paturile dispuse alt fel. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Felicitari pentru frumoasa achizitie! Sa o stapaniti sanatosi! Arata minunat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 16 Decembrie, 2018 Bravo, super rulota pt 2 persoane! Vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan C. 687 Semnalează Publicat 17 Decembrie, 2018 Frumoasa, cocheta si dotata. Vacante frumoase sa aveti! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri