Florian G 0 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 Salut. Dupa lungi ezitari tocmai am achizitionat prima (sper ca nu si ultima) casa pe roti. E un Fiat Safariways din 89.... (pentru hateri voi spune ca mi-am dorit un retromobil - sic!). Asadar, sper sa aveti rabdare cu intrebarile mele si cat va lasa inima sa ma indrumati pe calea buna. Nu, n-am sa renunt usor la ea, in ciuda cicatricilor pe care le are. Mi se pare mult prea tare! Celor care ma ajuta s-o pun mai repede in miscare le voi cinsti gatlejul de cum ne vedem aiurea prin tara! Distribuie această postare Link către postare
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte pe cat mai multe drumuri! Primul pas este sa pui cat mai multe poze, apoi sa intrebi. Distribuie această postare Link către postare
Florian G 0 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 Multumesc! Deja am pus la bataie primul subiect in rubrica "Instalatie electrica rulota" Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 Salutare și bun venit in aceasta comunitate @Florian G! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 @Florian G Să o stăpânești sănătos, să ai vacanțe plăcute și numai drumuri bune! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 @Florian G Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare