Silviu Florescu 0 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Va salut! Silviu ma numesc. Sunt fost posesor de rulota, actual detinator de Vw T5 4motion pe care, desi il am de vanzare, voi incerca sa imi construiesc o cabina detasabila de camper montata la randul ei pe un asa-zis catamaran / barca ponton, tot detasabil. Sper sa imi iasa.. daca nu vand utilitara intre timp (pt upgrade). Pasiuni.. pescuitul, natura si calatoriile. Sa auzim de bine si multumesc pentru accept! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 @Silviu Florescu Succes în ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Fii binevenit si succes! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Salutare și bun venit alături de noi @Silviu Florescu! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Succes la realizarea proiectului Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Bun venit @Silviu Florescu Distribuie această postare Link către postare
Silviu Florescu 0 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2018 Multumesc tuturor! Se pare ca trebuie sa imi iau gume de iarna.. la vara facem barca Stie careva vreun site cu preturi bune? Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Florin Males 105 Semnalează Publicat 21 Noiembrie, 2018 Salut Succes in realizarea proiectului! Distribuie această postare Link către postare