Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2018 Am sărbătorit prima zăpadă din acest an cu o ieșire în natură, cum ne-a intrat în obișnuință in ultimul timp, la sfârșit de săptămână. 8 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2018 -datorita voua o sa imi pun sotia sa imi faca si mie sarmale---pofta buna va doresc. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Trufasila Sorinel 164 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2018 17 minute în urmă, Teo Raducanu a scris: -datorita voua o sa imi pun sotia sa imi faca si mie sarmale---pofta buna va doresc. Mulțumim! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2018 Felicitari.Ati facut pofta la mai multi. Sa aveti o Duminica placuta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 17 Noiembrie, 2018 (modificat) Felicitari, si pofta buna. Chiar mi s-a facut pofta de sarmale. Modificat 18 Noiembrie, 2018 de Gabriel Schuster 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 22 Noiembrie, 2018 Salut si noi am fost la Pasul Prislop si dupa aceea la Borsa. Si acolo a nins tot ca la voi. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri