Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2018 In 20 Aug.2018 am plecat la Galati pt.a monta incalzirea auxiliara(webasto) si daca am montat-o am plecat sa fac si proba. Traseul a fost urmatorul :Cernavoda-Galati-Focsani(Naesti-drum prost)-Lepsa-Tg. Secuiesc, unde am innoptat in parcarea unui magazin dupa ce am cerut acceptul patroanei. Etapa a doua : Tg.Secuiesc-Brasov-Fagaras. Am parcat in spatele Catedralei Ortodoxe si am stat trei zile, cu acceptul preotului. A 4-a zi am plecat la Sambata de Sus , Manastirea Brancoveanu. Am dormit o noapte in parcarea din fata manastirii ; era goala. In continuare am plecat la Alba Iulia. Aici am parcat si stat 2 zile in interiorul cetatii.Apoi la Hunedoara pt. vizitarea castelului. Mare dezamagire. In interior ziduri goale, mobilierul aproape lipsa, spre doosobire de castelul de la Fagaras. A urmat Hateg-Petrosani . Aici am facut plinul si aprovizionarea cu de toate. A urmat Tg.Jiu dar fiind aglomerat am plecat la Ramnicu Valcea pt. 2 zile. Apoi Olanesti pt.3 zile. Intrucat au aparut probleme acasa(probe la incalzire) a trebuit sa intrerup turneul si am mers "expres" Olanesti - R.Valcea-Pitesti - Bucuresti (aici a trebuit sa traversez tot orasul, centura find blocata) - Cernavoda , total 1550km . Atasez mai jos cateva poze de pe traseu.In continuare visez la un traseu de 3000-4000 km prin toata tara cu" Camiluta". Va doresc tuturor rulotistilor sa aveti numai drumuri bune in 2019. O zi buna. P.S.imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.Rog pe Dl. Administrator sa o mute unde trebuie. 6 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2018 @Anghelescu Anton , 28 minute în urmă, Anghelescu Anton a scris: Total 1550km ..... In continuare visez la un trase de 3000-4000 prin toata tara cu" Camiluta". Va doresc tuturor rulototistilor sa aveti numai drumuri bune in 2019. Visez la asemenea trasee (peste 4 - 5 - 6.000 km) , dar din pacate numai in ... 4 saptamani de concediu. Deocamdata ! In viitorul apropiat , sper (visez), sa pot "evada" cate 3 - 6 luni de zile , hai-hui prin Europa de la Est la Vest si de la Sud la Nord , indiferent de anotimp. Ma-nclin si va doresc asemenea numai drumuri bune in viitor ! Multa sanatate ! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2018 Buna ziua. Multumesc mult. Sa dea Domnul sa vi se indelpinesca visul(depinde numai de noi) Eu mai am de lucru la" Camiluta" in interior iarna aceasta. Va doresc numai bine si multi KM in anul viitor.Sa auzim numai de bine. 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2018 Tot respect @Anghelescu Anton, un traseu interesant si frumos pe care le ati parcurs.sper sa va indeplineasca visul. Va doresc multe vacante, pe drumuri bune Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Noiembrie, 2018 Multumim, felicitări și călătorii frumoase în continuare @Anghelescu Anton ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri