Marius Burian 23 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Va salut dragi colegi, dupa cum puteti observa sunt un novice pe aici si in ale rulotelor, asadar dupa lungi cautari si punere in balanta a achiziționarea sau nu a unei rulote, am hotărât impreuna cu consoarta sa o facem până la urmă. Inculpata este o demodata, dar draga nouă, Caravelair Brasilia 395 t din anul 1988.Ca si dotari are doar lucruri de baza ce se gasesc in componența unei rulote. Noua ne-a placut modul in care a fost întreținută de vechiul proprietar.Voi lasa imaginile sa vorbească. 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Faptul că v-a plăcut cum a fost întreținută de fostul proprietar, e cel mai important lucru după părerea mea. Felicitări pentru achiziție, s-o stăpâniți cu drag și vacanțe frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dascalu Marius 50 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Frumoasa si bine intretinuta. Sa va bucurati de ea in toate calatoriile. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi multe vacante reusite, drumuri bune, vant din spate Cel mai important lucru este ca este intr-o stare impecabila si foarte bine intretinuta, si ca voua va place, . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Sa o purtati sanatosi pe cit mai multe drumuri.O sera buna. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Burian 23 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Mulțumesc, dar totuși mai sunt cateva detalii de rezolvat pe parcurs, nu are baterie, si nu cred ca soba truma funcționează in parametri. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tony T 80 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Felicitari pentru achizitie si sper sa ne intalnim la iesiri. Cat despre probleme...toti am avut si daca ai nevoie de ajutor , suntem aproape! Vacante placute. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Males 105 Semnalează Publicat 24 Noiembrie, 2018 Felicitări pentru achiziție si la cat mai multe vacanțe cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.858 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2018 @Marius Burian Felicitari pt achizitie ! Drumuri bune si line. Vant din spate. La cat mai multe-multe vacante frumoase. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 25 Noiembrie, 2018 Felicitări pentru achiziție Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ionescu 664 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2018 Drumuri bune si vacante frumoase ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.539 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2018 Cat mai multe iesiri cu ea! Poate ne si intalnim pe parcurs. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 26 Noiembrie, 2018 Sa o stapaniti sanatosi si numai vacante frumoase sa aveti! drumuri bune Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2018 Să vă bucurați de rulotă, ieșiri și vacanțe minunate alături de cei dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2018 Felicitări și vacante minunate împreună. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Burian 23 Semnalează Publicat 28 Noiembrie, 2018 Va multumesc dragi colegi pentru gândurile bune și urări, vă doresc tuturor vacanțe faine, drumuri line și cine știe poate ne vom și intersecta in viitoarele ieșiri. Ps. Autocolant Forum Rulote oare cu aș putea face rost. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 29 Noiembrie, 2018 Chiar îngrijită, pentru vârsta ei. Așadar, s-aveți noroc și să vă bucurați de ea în cât mai multe ieșiri reușite. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popa Marian 13 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2018 La 24.11.2018 la 17:39, Marius Burian a scris: Mulțumesc, dar totuși mai sunt cateva detalii de rezolvat pe parcurs, nu are baterie, si nu cred ca soba truma funcționează in parametri. incerca sa cureti diuzele , se desfac pe jos . Te sfatuiesc sa demontezi toata soba sa ai acces bin si sa afectezi arzatorul -cum am facuit eu si m-a costat 200 ron- 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Popa Marian 13 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2018 nu este o operatie grea daca te pricepi un pic Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Burian 23 Semnalează Publicat 26 Decembrie, 2018 @Popa Marian Am rezolvat atunci, demontat soba, curatat duze și robinetul care era aproape blocat , funcționează super Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 27 Decembrie, 2018 Un stiker cu Forum Rulote cred ca mai am eu prin rulota daca te mai intereseaza 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2018 daca mai are cineva un stycher cu forum rulote daca se poate in Bucuresti sector 6. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Decembrie, 2018 40 minute în urmă, Teo Raducanu a scris: daca mai are cineva un stycher cu forum rulote daca se poate in Bucuresti sector 6. Vă rog atenție la off-topic! @Teo Raducanu, ma poti suna la 0770.923.004, stabilim cand și unde ne întâlnim și-ți dau eu 2 stikere. Valabil și pentru alți colegi din București care doresc, cu condiția să mă sunați înainte, pentru că nu le am permanent asupra mea... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Levi N 1.259 Semnalează Publicat 29 Ianuarie, 2019 La 11/28/2018 la 20:05, Marius Burian a scris: Ps. Autocolant Forum Rulote oare cu aș putea face rost. Salut Lasa-mi un numar de telefon si poate sambata trec prin Campia si iti dau. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri