Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Salutam comunitatea! Doresc sa imi pun un bec pentru iluminarea exterioara. Problema este ca in prezent nu exista bec in locul respectiv ai nu stiu ce model s-ar potrivi. Montarea se face prin interiorul ruletei. Atasez o poza cu soclul becului, daca ma poate ajuta cineva. Atasez si o poza cu tipul de bec pentru iluminarea interioaradar nu cred ca sunt acelasi tip Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Salut Cred ca acolo intra acest tip de bec; Becuri - Tip soclu: GU10 Cauta pe sfantul google dupa tipul soclului. O seara frumoasa Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Soclul Gu 10 nu seamana deloc cu ce am eu acolo Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 Sper sa gasesti modelul. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 3 minute în urmă, Danut Capra a scris: Sper sa gasesti modelul. Si eu am sperat dar nu e. S-ar putea ca soclul/dulia sa fie rupta si sa fi aratat altfel. O sa inlocuiesc si soclul, pentru un bec led. Crwd ca e poaibil Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.837 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 în urmă cu 2 ore, Andrei Daescu a scris: Salutam comunitatea! Doresc sa imi pun un bec pentru iluminarea exterioara. Problema este ca in prezent nu exista bec in locul respectiv ai nu stiu ce model s-ar potrivi. Montarea se face prin interiorul ruletei. Atasez o poza cu soclul becului, daca ma poate ajuta cineva. Atasez si o poza cu tipul de bec pentru iluminarea interioaradar nu cred ca sunt acelasi tip Salut Andrei , pare se c-ai nevoie de asa ceva Vezi aici mai multe ! LED spot classic LV MR16 5W GU5.3 (putere echivalenta 35 W / Eficacitate luminoasa:69 lm/W - lumen:345 lm) ptr 12V 36D culoare: alb-cald Detalii tehnice: https://cdn1.shopmania.biz/files/s4/546377894/content/TOP-LED/MR16/Philips/LED spot classic LV MR16 5-35W 827 - 55110300.pdf Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 19 Decembrie, 2018 13 minute în urmă, Mihai-Arad a scris: Salut Andrei , pare se c-ai nevoie de asa ceva Vezi aici mai multe ! LED spot classic LV MR16 5W GU5.3 (putere echivalenta 35 W / Eficacitate luminoasa:69 lm/W - lumen:345 lm) ptr 12V 36D culoare: alb-cald Detalii tehnice: https://cdn1.shopmania.biz/files/s4/546377894/content/TOP-LED/MR16/Philips/LED spot classic LV MR16 5-35W 827 - 55110300.pdf Tipul asta de bec il am deja. Si nu se potriveste in acel loc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.970 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2018 Salut, Andrei! GU4 sau GU5.3 - masoara distanta intre gauri si te edifici care dintre ele este. Daca lampa e cea care ilumineaza in cort/deasupra usii, cauta un bec LED cu cat mai multi lumeni, spatiu ai destul! Exemplu G4 aici. Poza G4 - 280 lumeni: Daca mai cauti, gasesti si altele cu mai multi lumeni. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrei Daescu 8 Semnalează Publicat 20 Decembrie, 2018 Multumesc mult petru sfaturi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri