Aldo Pezzilli 23 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Buna ziua , ma nunesc Aldo nu sunt Roman si sper sa-ma iertate pentru toate erore de gramatica. Sotia (Elena) si ieu ne am saturati de pensiuni si hoteluri din tara, am luat decizie de cumparat o rulote. In Italia eram tot timpul cu cort Maggiolina pe capota din masina la munte, dar vazut ca am depasit 50 de ani ne am adresat peceva mai comod. Am cumparat o rulota Adria optima 360. Acuma este parcata in aspettare vremuri mai caldurose pentru facut mici lucrari (panouri fotovoltaice.....) Cu acesta mica prezentare plina de eroare gramaticale va doresc cu ocazie Sarbaroare fericite 5 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Bun venit alaturi de noi @Aldo Pezzilli Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Fii binevenit , cu erori cu tot! Distribuie această postare Link către postare
Eugen David 3.263 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Bun venit si sa va bucurati de noua achizitie! Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Ciao Aldo ! E benvenuti! Dove e la Magiolina ? Distribuie această postare Link către postare
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 @Aldo Pezzilli Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 @Aldo Pezzilli si Distribuie această postare Link către postare
Bucur Daniel 46 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Bun venit , felicitări pentru achiziție. Distribuie această postare Link către postare
Aldo Pezzilli 23 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 în urmă cu 2 ore, Ovidiu Cica a scris: Ciao Aldo ! E benvenuti! Dove e la Magiolina ? venduta per comperre la rulota Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Bun venit in această comunitate @Aldo Pezzilli și Sărbători Fericite! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 24 Decembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2018 @Aldo Pezzilli! Sarbatori fericite ! Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2018 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2018 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Felicitari pentru achizitie. Craciun fericit Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2018 Salutare Aldo și Crăciun fericit ! ??? Văd că la voi moșul a venit cu rulota. Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 25 Decembrie, 2018 Salutare si !!! Distribuie această postare Link către postare