Eliza N 23 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 Bun gasit. A fost prima iesire iarna pentru noi toti si primul revelion. Am avut emotii mari, dar ne-am facut temele si trebuie sa recunosc ca unele sfaturi gasite aici, ne-au ajutat, cum de altfel ne-au inspirat si pozele colegilor ce au avut asemenea experiente, asa ca o sa adaug si eu cateva fotografii. Va doresc tuturor "La multi ani!", un An Nou fericit, cu multe iesiri si aventuri memorabile! 11 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 La Multi Ani @Eliza N Si felicitari ca ati facut revelionul cu prieteni si cu . 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 Felicitari @Eliza N ! si La Multi Ani ! Aveti coordonatele GPS ale locatiei ? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 Foarte frumos! Felicitări @Eliza N și la cât mai multe astfel de ieșiri ! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Eliza N 23 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 în urmă cu 1 oră, Marian Popa a scris: Felicitari @Eliza N ! si La Multi Ani ! Aveti coordonatele GPS ale locatiei ? Multumim!! ? 47.346760, 25.957275 2 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 @Eliza N Felicitări pentru ieșirea de revelion, la cât mai multe și La mulți ani tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinD 39 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 La Mulți Ani !!! Am văzut ca ați avut o petrecere de cinste la cumpăna dintre ani . Cât mai multe ieșiri in noul an ;) Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 4 Ianuarie, 2019 Ce frumos ati prins ! Totul alb! Felicitari pentru iesirea facuta impruna! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 5 Ianuarie, 2019 La ce masini aveti... ce emotii sa aveti? Multumim pentru detalii și fotografii. Cred ca v ati distrat de minune 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri