Stefan Dante 11 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 La 1/8/2019 la 14:43, Cristian A a scris: 4. Incalzirea regulatorului de gaz de pe butelie. Sunt la magazinele de specialitate pt rulote rezistente electrice pe 12 V care se aplica pe regulator. Am ramas impresionat de cum funcţionează: am pus-o pe regulator (în partea de jos, cu banda izolatoare) si regulatorul, la -5 grade afara, era călduţ bine (25-35 grade). Consum de doar 4W, nesemnificativ, nici nu se vede consumul pe indicatorul acumulatorului rulotei. Recomand pe timp de iarna. Costa undeva pe la 18 euro, dar merita investitia. Salut - de unde ati cumparat acesta rezistenta? Multumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Stefan D, de la un magazin cu accesorii rulote din Dej. Imi plac magazinele fizice, unde vad ceva inainte de a cumpara, dar o gasesti cam pe orice site de profil: exis.ro, motorhome.ro, pieserulote.ro. Trebuie cazut tipul regulatorului, sunt vre-o trei tipuri de rezistente. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Dante 11 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Chiar acum, Cristian A a scris: Stefan D, de la un magazin cu accesorii rulote din Dej. Imi plac magazinele fizice, unde vad ceva inainte de a cumpara, dar o gasesti cam pe orice site de profil: exis.ro, motorhome.ro, pieserulote.ro. Trebuie cazut tipul regulatorului, sunt vre-o trei tipuri de rezistente. Din pacate nu mai sunt pe stoc. Imi poti da te rog un nr de telefon de la magazinul din Dej sa caut si la ei? Multumiri. Regulatorul meu arata astfel: Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin B 181 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Daca esti doar pe solar tot e prea mare consumul, merge pentru incalzire initiala dar apoi ar trebui trecut pe aer cald de la sobita. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 57 minute în urmă, Cosmin B a scris: Daca esti doar pe solar tot e prea mare consumul, merge pentru incalzire initiala dar apoi ar trebui trecut pe aer cald de la sobita. Cum am mentionat rezistenta are consum de doar 4W, adica nesemnificativ. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 @Stefan Dante http://www.auto-accesorii.ro/ Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Dante 11 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 (modificat) 30 minute în urmă, Cristian A a scris: @Stefan Dante http://www.auto-accesorii.ro/ Multumesc frumos. Modificat 20 Ianuarie, 2021 de Stefan Dante Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2021 Salutare , Daca poate fi de folos , patura de incalzit butoaie sau butelii de gaz . Preturi foarte mari , cei drept , 450 euro + TVA , alimentare 220 V . , 250 W https://ecoparconfreiwald.ro/patura2-incalzire-butoaie-0-200c.html Cu respect Bogdan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri