Budulan Ionut 9 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Salutare tuturor! De curand am achizitionat rulota de la colegul @Alin Cogalniceanu si am reusit sa o inmatriculez. Copiii o adora, iar eu abia astept sa o scot la plimbare, intrucat pana acum am dormit in ea doar in locul unde stationeaza. Pentru comfort termic pe timpul iernii, am pus pe podea un extrudat de 10mm si deasupra mocheta. Sa ne vedem cu bine in locuri cat mai frumoase! 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Felicitări, să aveți noroc de ea și drumuri multe și frumoase vă dorim. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 să o stăpânești sănătos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Drumuri cat mai lungi si mai frumoase cu noua achizitie! S-o stapaniti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru achizitie, sa aveti parte de ea. Drumuri bune, multe vacante si vant din spate va dorim Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Felicitări pentru achiziție, s-o stăpâniți cu drag, drumuri bune și vacanțe minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Felicitari si s-o stapaniti cu drag! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Rulota AAA 218 Semnalează Publicat 10 Ianuarie, 2019 Frumoasa.... Drumuri libere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Sa va bucurati de noua achizitie! E ce trebuie mai ales cand ai copilasi! Iesiri frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 @Budulan Ionut Multe vacante si vant din spate ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri