Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Acum incerc o noua experienta la dorinta nepotilor mei, turism cu autorulota.E o micuta de 5, 6 m, pe sasiu Ford Tranzit de 2500 cc, prima inmatriculare in Italia 1996, adusa in tara in 2018.are 4 locuri cu centuri, 6 de dormit (4 adulti si 2 copii ), dotari standard, aragaz, frigider, soba truma cu vent de 12v? baie cu dus , boiler pe gaz, marchiza Fiamma de 5m, cauciucuri iarna noi cumparate in ziua achizitiei, consum intre 9-10 %, viteza maxima din constructie 115 km/h, viteza economica 80-90 km /h .Acum a intrat in proces de igenizare, schimbat perdelute, draperii, tapiterii etc..sper sa devina o , , cocheta" batranica..ñ 6 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Încă o dată felicitări pentru achiziție @Alexandru Marin, drumuri bune și vacanțe frumoase alături de nepoți! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Să o stapâniți sănătoși și să vă bucurați de ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 (modificat) Modificat 11 Ianuarie, 2019 de Stefan Adam postare dublă 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 acum o oră, Daniel P a scris: Încă o dată felicitări pentru achiziție @Alexandru Marin, drumuri bune și vacanțe frumoase alături de nepoți! Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Incaodata felicitari pentru sa aveti parte de ea multe vacante reusite, drumuri bune si vant din spate 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 11 Ianuarie, 2019 Drumuri bune si iesiri frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 în urmă cu 5 ore, Fejer Antal a scris: Incaodata felicitari pentru sa aveti parte de ea multe vacante reusite, drumuri bune si vant din spate Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 în urmă cu 5 ore, Drinovan Ovidiu a scris: Drumuri bune si iesiri frumoase! Multumesc ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.052 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru achizitie si drumuri bune!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Drumuri bune si line sa aveti @Alexandru Marin Sa va bucurati de ea de mult timp. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 20 minute în urmă, Sorin Leitoiu a scris: Drumuri bune si line sa aveti @Alexandru Marin Sa va bucurati de ea de mult timp. Multumesc frumos ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 în urmă cu 15 ore, Costica V. a scris: Felicitari pentru achizitie si drumuri bune!! Multumesc frumos ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinD 39 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 Felicitări . Și eu dețin un Ford din 94 și sunt foarte mulțumit de el. Sa va aducă cât multe amintiri ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica Apostol 64 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru noua achizitie !!! Sa aveti drumuri line si sa va bucurati nepotii la fiecare iesire !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Stoica 25 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru noua achizitie ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2019 Felicitări și să o folosiți sănătoși și să bucurați nepoții cu cât mai multe ieșiri frumoase. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2019 (modificat) Va salut prieteni, Nu am mai intrat pe forum cam de mult timp, comenzi tablouri, achizitie masina, revizii, RAR, m-au tinut departe. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, sper sa ne intalnim prin campinguri, sa fac cinste pentru noile achizitii, care arata asa acum.. La masina am schimbat kit distributie, filtre, volanta . La autorulota tapiterie, perdele, draperii, revizie instal.electrica si gaz, montat corpuri iluminat led. Mai trebuie kit distributie, si verificat suspensia. Imi pare ca balanseaza prea usor atat in mers cat si stationare. Nu stiu ce varianta sa aleg pentru a rezolva problema: perna aer, alte arcuri sau picioare de calare. Poate aveti o idee .. Multumesc anticipat.. Modificat 12 Februarie, 2019 de Radu B 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2019 Vai ce transformare la interior. Ti a iesit f bine. Felicitări. Iti doresc sa ai parte de ea si sa o uzezi cel putin inca atât sanatos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 19 Februarie, 2019 Multumesc mult @Florin Dinu, ma chinuie mult balansul acela, joi schimb telescoapele, ...daca nu e ok voi incerca cu picior calare rulota . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adrian Rada 142 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2019 La 2/19/2019 la 8:42, Alexandru Marin a scris: Multumesc mult @Florin Dinu, ma chinuie mult balansul acela, joi schimb telescoapele, ...daca nu e ok voi incerca cu picior calare rulota . A mea e din 2003 si pe spate are picioare de calare optionale. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2019 Salutari @Adrian Rada, am montat telescoape noi, s-a schimbat mult tinuta de drum, balans mic, voi monta si eu picioare de calare, multumesc..o zi buna iti doresc ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.948 Semnalează Publicat 26 Februarie, 2019 Felicitari pentru achizitie si drumuri line si distractie maxima! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alexandru Marin 489 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 Va salut cu drag, am lipsit mult de pe forum, turnee, probleme medicale, pictura, căutări și in final lucrurile s-au rezolvat conform speranțelor. Granduca a plecat spre un alt amator, și-a făcut treaba, am parcurs câteva mii de km fara probleme, mi-a plăcut mult , m-am obisnuit e mai comod acest mod de turism . Acum am arvunit o alta mai spațioasă , mai tânăra și ceva mai dotata, va ajunge la Caransebes pe 27.11. sper sa fie ceea ce trebuie...! 10 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica Apostol 64 Semnalează Publicat 16 Noiembrie, 2019 Felicitari sincere pentru noua achizitie !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri