Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 La multi si frumosi ani! Si anul acesta am tinut traditia si am purces din nou la Herculane pentru a ne bucura de sarbatorile de iarna impreuna cu prientenii dragi si de a pasi in noul an, asa mai atipic, la cortul rulotelor! Hotarati de aventura eram doar 3 echipaje, cele de anul trecut si inca un prieten, restul nu erau hotarati, dar pana la urma le-am facut pofta cu pozele si i-am provocat de ne-am strans 7 echipaje.Primele zile am avut doar cortul meu pus si apoi am unit cortul meu cu un altul si asa am incaput 17 persoane destul de lejer. Caldura am facut in cort cu un arzator pe gaz si o aeroterma, care am reusit sa mentinem temperatura medie intre 20° pana la 25°, iar afara noaptea scadea si sub minus grade. Au fost sarbatori frumoase alaturi de oameni frumosi care m-am bucurat ca i-am avut alaturi si se pare ca ne vom mai reantalni! Am stat din 25 decembrie 2018 pana pe 3 ianuarie 2019 si apoi la plecare eu am trecut pe la Azuga unde am stat pana pe 5 ianuarie. Aici m-am intalnit cu un prieten si inca vreo 6 rulote. In seara zilei de 25 cand am ajuns la Herculane pe la ora 20 era o atmosfera de vis, zapadaaa, luna iesea de dupa creste si ne lumina ....ne-am campat, am servit cina de craciun apoi nu am avut stare si m-am apucat de pus cortul si neaparat impodobirea lui care m-a tinut treaz pana la 3 dimineata cand am intrat in rulota. Vorba multa......l-as pozele sa confirme atmosfera! 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 26 decembrie. Zi innorata dar cu soare in sufletul nostru. Mosul lui Milan. Sosirea lui Misu. Milan a fost primul anul acesta. 8 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 26 decembrie. Si masa sarbatoritului! La cadite. Cadoul...multumesc Misu. 11 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 28-31 decembrie, cer senin, soare, cald si frumos. la cadite Intr-o dimineata! Ciorbita de burta. Ciorbita de perisoare. Mic dejun Pregatirea focului pentru noaptea dintre ani. Crema de zahar ars. Improvizatii cand a inceput sa burniteze. 9 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Buna seara prieteni Foarte frumos , si noi am facut tot ca voi si ca alti doar ca la noi a fost mai multa zapada Poate daca aflam de oferta voastra veneam si noi dar am aflat prea tarziu cand deja era totul aranjat Poate la urmatorul vom fi si noi. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Am avut zapada vreo 3 zile bune, apoi a iesit soarele, cald, noaptea frig cu minus grade. Dar a fost super frumos. Cand am plecat ningea asa de frumos!? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Foarte frumos, o iesire de poveste, felicitari @Stefan P ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 21 minute în urmă, Marian Popa a scris: Foarte frumos, o iesire de poveste, felicitari @Stefan P ! Multumim! Sa stii ca m-am gandit la tine, sincer! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 Sper sa va fi gandit atunci cand ati baut berile alea multe 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aldo Pezzilli 23 Semnalează Publicat 12 Ianuarie, 2019 SUPER SARBATOARE!!!! LA MUTI ANI TUTUROR SI EU VRAU ANUL VITOARE 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Salutari. La Multi Ani Felicitari pentru sarbatorile de vis Pacat ca in zona noastra nu sunt colegi care ar iesi cu rulota la sarbatori 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Salutare Antal Sa stii ca nu trebue sa fie in zona ta cineva care sa iasa cu saude sarbatori daca vrei te duci singur acolo unde se face ca presupun ca suntem bineveniti oricare si oriunde. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 12.1.2019 la 13:47, Stefan P a scris: ....am tinut traditia si am purces din nou la Herculane pentru a ne bucura de sarbatorile de iarna impreuna cu prientenii dragi si de a pasi in noul an, asa mai atipic, la cortul rulotelor! La multi ani ! Foarte frumos ! Multumim pentru descriere.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 în urmă cu 4 ore, MARIAN JIANU a scris: Salutare Antal Sa stii ca nu trebue sa fie in zona ta cineva care sa iasa cu saude sarbatori daca vrei te duci singur acolo unde se face ca presupun ca suntem bineveniti oricare si oriunde. Da ai perfect dreptate. La anu mi ar placea sa fac si eu sarbatorile undeva cu rulota insa mai aproape e departe Baile Herculeane. Insa vreau sa vizitez locul ca inca nu am ajuns acolo. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Asa cum ne-a obisnuit, @Stefan P etaleaza o suita de fotografii foarte bine realizate si in acelasi timp pline de "continut", cu ajutorul carora reuseste sa transmita o parte din emotiile si bucuria clipelor minunate petrecute alaturi de prieteni. Multumim frumos si la mai multe! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Cat de frumos!! Felicitări pt iesire! Multumim pt poze! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 O iesire pe cinste! Felicitari tuturor participantilor! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Foarte frumos! Ati avut parte de un minunat cadru natural de sarbatori si la trecerea dintre ani presarat cu multe bunatati si distractie ! Multumim @Stefan P pentru prezentare! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Noaptea dintre ani! La multi ani! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Braslasu Florin 72 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Superb felicitari! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Fanele anul asta am ratat ieșirea dar poate la anu stiu si eu....... poate poate vom veni si noi.Felicitatari.Oricum tu esti nostim. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Super tare 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Foarte frumos! @Stefan P 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Dascalu 7 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Foarte frumos !!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Superb @Stefan P!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri