Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 6 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2019 Din Herculane in drum spre Azuga! De la Sebes spre Sibiu Valea Azugii Sosirea si camparea la Azuga langa partia Cazacu La -14, 5 grade in 10 minute au inghetat si muraturile! Azugaaa Pe drum... La plecare pe 5. 01.am facut un mic popas pe Valea Cerbului 11 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi A. 89 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Bravo! Mulțumim pentru impresii, Ștefan. Ma bucur pentru voi! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinD 39 Semnalează Publicat 27 Ianuarie, 2019 Oameni faini. Amintiri frumoase . An nou fericit sa aveți ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan P 2.966 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2019 Va multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 30 Ianuarie, 2019 Minunat. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Ifrim 473 Semnalează Publicat 31 Ianuarie, 2019 Deși merg în fiecare iarna la schi de 5-6 ori câte 3-4 zile, nu am fost niciodată cu rulota...... as încerca o dată, numai sa îmi conving nevasta. Oricum, frumoasa aventura voastră, felicitări. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ene Bogdan 95 Semnalează Publicat 21 Decembrie, 2020 La 13.01.2019 la 11:03, Fejer Antal a scris: Salutari. La Multi Ani Felicitari pentru sarbatorile de vis Pacat ca in zona noastra nu sunt colegi care ar iesi cu rulota la sarbatori Salut , anul acesta se organizeaza Craciun si revelion , cu rulota , la camping Muddy Land , Buzau , Vulcanii noroiosi . Am vazut chiar astazi pe Digi 24 un reportaj . 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri