Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Am asteptat ceva timp pana sa o intalnesc . Am asteptat undeva ....cam 6 luni . Mi-am dorit o rulota scurta si usoara . O mica prezentare : este din fibra , turnata total , avantajul foarte mare in acest caz fiind faptul ca nu poate intra apa pe la imbinari ( cu totii stiti la ce ma refer ) , este aproximativ usoara ( 524 Kg ) , goala , la care se adauga bagajele , alimentele , butelia ) , etc . Ca dotari : chiveta bucatarie , aragaz , frigider , truma , cabina toaleta , vas portabil wc , chiuveta la toaleta . Dupa ce am cumparat-o , i-am "oferit " un kit de inaltare de 12 cm , robinetii de apa trecuti in 12v ( erau la 220v) , confectionat cutia pentru butelie , bidonul de apa , scaune pliante , butelia cu ochi de aragaz . Am confectionat-o din aluminiu ( cu intentia de a reduce pe cat posibil greutatea totala a rulotei , si a nu rugini . Actualmente sunt multumit la stadiul in care este . Urmeaza roti 165 / 80 / 15 , pentru a ridica garda la sol (actualmente sunt 155 / 80 / 13 ) . I-am pus kit de inaltare pentru ca sunt adeptul camparii off . Mentionez ca 17 ani am avut o rulota marca Felicia , pe bara de torsiune , cu o garda la sol foarte generoasa . Ma opresc aici pentru ca nu vreau sa devin plictisitor . 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Imposibil de plictisit rulotiștii cu descrieri ale rulotelor ! Este superbă ! Să o stăpâniți sănătoși ! In ce an este fabricată și unde ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 1/13/2019 la 18:14, Stefan Adam a scris: Este superbă ! Să o stăpâniți sănătoși ! In ce an este fabricată și unde ? Arată mai mult Multam . Este in 1985 , Olanda . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 1/13/2019 la 18:17, Aurel Gevre a scris: Multam . Este in 1985 , Olanda . Arată mai mult Bun venit in filiala celor cu rulote mai bătrânele. Și franțuzoaica mea are aceeași vârstă. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Este superba, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 Foarte tare! Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 1/13/2019 la 18:27, Stefan Adam a scris: Bun venit in filiala celor cu rulote mai bătrânele. Și franțuzoaica mea are aceeași vârstă. Arată mai mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 1/13/2019 la 18:35, Marian Popa a scris: Este superba, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea ! Arată mai mult Sincere multumiri . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 13 Ianuarie, 2019 La 1/13/2019 la 18:51, Flavius Ivan a scris: Foarte tare! Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Arată mai mult Multumiri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Felicitări ! S-o stăpâniți cu drag, drumuri bune și vacanțe frumoase! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Popa 244 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 E foarte foarte faina. Sa aveti vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 La 1/14/2019 la 6:39, Daniel P a scris: Felicitări ! S-o stăpâniți cu drag, drumuri bune și vacanțe frumoase! Arată mai mult Sincere multumiri ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 La 1/14/2019 la 7:57, Cristian Popa a scris: E foarte foarte faina. Sa aveti vacante frumoase! Arată mai mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.398 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Este foarte frumoasa, s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea ! Drumuri bune multe vacante minunate si vant din spate. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Este super făină ! Să o folosiți sănătoși și fără probleme în cât mai multe ieșiri reușite ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru achizitie. Cu asa o bijuterie, vei putea campa in cele mai dificile locuri, mai ales ca pentru SUV ul tau e un fleac sa o duca in spate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 14 Ianuarie, 2019 Soper !Drumuri bune sa ai cu ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 15 Ianuarie, 2019 La 1/14/2019 la 21:14, Sorin Leitoiu a scris: Soper !Drumuri bune sa ai cu ea ! Arată mai mult 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Aurel Gevre 20 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 La 1/14/2019 la 19:55, Mircea a scris: Felicitari pentru achizitie. Cu asa o bijuterie, vei putea campa in cele mai dificile locuri, mai ales ca pentru SUV ul tau e un fleac sa o duca in spate. Arată mai mult Multumiri Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri