Radu R. 46 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 Buna seara dragi colegi (sper ca ma pot adresa in acest fel). Este cineva amator de o iesire in in mini vacanta 24-27?...sper sa fiu liber sa nu am vreo surpriza neplacuta 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 Salutare Radu Unde ai vrea sa te duci Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu R. 46 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2019 Salut. Nu am nici un plan...dar as dori sa ies. Astept sugestii. Oricum nu ceva off road, eu am un logan si nu as dorii sa raman intepenit. Poate cunoaste cineva ceva locatii cu acces usor....pt vremea asta. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Eugen 2 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Salut, si noi am vrea sa fugim de acasa, ceva sugestii ar fi binevenite. Poate facem pofta si la altii si ne strangem mai multi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Salut, și eu as fi interesat de ieșire, dar nu am ieșit niciodată iarna cu rulota.Face fata soba (Carver), poate încălzi rulota la 22 grade? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Eugen 2 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Salut, prima iesire am avut-o la 1 Decembrie ( -12 grade) si a doua de revelion (-4 -6 grade ) si a fost super OK. In rulota aveam 25 grade, fara truma, nu am, doar soba. Am o englezeasca de 4 metri si a facut fata cu brio. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 acum o oră, Adam Adrian a scris: Salut, și eu as fi interesat de ieșire, dar nu am ieșit niciodată iarna cu rulota.Face fata soba (Carver), poate încălzi rulota la 22 grade? Dacă face față soba? Cum ai tu buteliile în acel compartiment, ești cel mai avantajat...poti să mergi și în Siberia... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dan Eugen 2 Semnalează Publicat 18 Ianuarie, 2019 Hai ceva curaj, sa vedem cum se face un Ceaun cu de toate .... in Zapada. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2019 (modificat) în urmă cu 17 ore, Daniel P a scris: Dacă face față soba? Cum ai tu buteliile în acel compartiment, ești cel mai avantajat...poti să mergi și în Siberia... Salut Dane Te rog pentru iesirea din 07-10.02 sa stabilim daca se face deoarece sotia trebuie sa faca cerere de concediu 2 zile si trebuie sa stiu pana pe 04-05.02. Modificat 19 Ianuarie, 2019 de Radu B Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Ianuarie, 2019 Suntem off -topic Gabi aici... Sigur că se ține, altfel vorbim ca să ne aflăm în treabă? Odată ce am făcut invitația, voi fi acolo indiferent ce s-ar întâmpla! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2019 în urmă cu 14 ore, Daniel P a scris: Suntem off -topic Gabi aici... Sigur că se ține, altfel vorbim ca să ne aflăm în treabă? Odată ce am făcut invitația, voi fi acolo indiferent ce s-ar întâmpla! Ok prietene Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Ianuarie, 2019 La ski a mai mers cineva cu rulota?Poate fi o propunere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Ianuarie, 2019 Dacă vă mai gândiți mult și tot așteptați propuneri, o să treacă timpul și vă treziți că n-ați ieșit nicăieri până la urmă... D-aia cel mai bine e să se propună o locație în titlu și vedeți apoi cine se alătură ..Baftă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri