Parschiv Iulian Catalin 19 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 12 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitări @Parschiv Iulian Catalin Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Arata ca noua! Idei bune in a folosi spatiul ! Ma uitam la cabina de dus care arata foarte bine realizata si la care poti creea loc eliminand pe moment WC-ul portabil! Loc mare de dormit pe doua nivele! Suportul pentru Omnistore care devine montabil cand ai nevoie! Un campervan practic si usor! Felicitari Iulian pentru ce ai realizat! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Parschiv Iulian Catalin 19 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 2 minute în urmă, Drinovan Ovidiu a scris: Arata ca noua! Idei bune in a folosi spatiul ! Ma uitam la cabina de dus care arata foarte bine realizata si la care poti creea loc eliminand pe moment WC-ul portabil! Loc mare de dormit pe doua nivele! Suportul pentru Omnistore care devine montabil cand ai nevoie! Un campervan practic si usor! Felicitari Iulian pentru ce ai realizat! Multumesc frumos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitari @Parschiv Iulian Catalin, arata super ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitări pentru munca depusă și pentru rezultat ! Să te poarte sănătos ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Bravo Iulian a esit ceva frumos am si eu o dubita si ma gandeam sa o vand dar cred ca mai bine ar fi sa o fac ca si tine. Bravo!!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Apropo maine trec spre Bucuresti, la intoarcere as vrea sa o vad daca se poate imi dai un nr de tel. ca sa te sun. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Parschiv Iulian Catalin 19 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Salut! Cu mare drag , doar ca maine sunt la serviciu . Ma poti contacta la numarul 0773 369 813 . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Alin Opran 2.469 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 @Parschiv Iulian Catalin Felicitari pentru produsul realizat! Cum si eu sunt in mijlocul acestui proces sunt in stare sa realizez munca depusa si banii investiti. Mie personal mi-ar fi placut ca aceasta postare sa fie ultima dintr-un lung sir de postari de-a lungul conversiei cu explicatii si poze Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Parschiv Iulian Catalin 19 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Multa bafta! Asteptam cu interes rezultatul muncii tale 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitări pentru ce-ai reușit după 6 luni de muncă și vacante frumoase mai departe! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.985 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitari! Munca si talent de nota 10. Sa te bucuri de ea . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitari @Parschiv Iulian Catalin Multe vacante reusite, drumuri bune sí vant din spate cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.054 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2019 @Parschiv Iulian Catalin Felicitari. Vacante minunate!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2019 @Parschiv Iulian Catalin! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri