Cosmin Gaia 1 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Buna ziua. Ma numesc Gaia Cosmin , casatorit, cu trei copii si sunt din Câmpia Turzii CJ. Sunt posesorul unei rulote Royal 450L de 1 saptamana. Am cumparat aceasta rulota cu gandul ca la vara sa mergem cu rulota la mare, deoarece pana acum am fost in camping numai cu masina si cortul. Numai bine la toata lumea! Distribuie această postare Link către postare
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Felicitari pentru casuta achizitionata! Sa-ti traiasca familiuta si sa va bucurati de rulota la Mare dar si in natura montana. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Cosmin Gaia ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 @Cosmin Gaia Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 24 Ianuarie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2019 Bun venit alături de noi @Cosmin Gaia și vacanțe frumoase cu ! Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 25 Ianuarie, 2019 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2019 @Cosmin Gaia Distribuie această postare Link către postare
Bucur Daniel 46 Semnalează Publicat 28 Ianuarie, 2019 (modificat) Bun venit pe forum! Felicitări pentru achiziție. Prima mea rulota a fost Avento Royal 395 TLX, am fost foarte multumit de rulota, am vindut-o deoarece s-a mărit familia si nu mai aveam loc de dormit. Modificat 28 Ianuarie, 2019 de Bucur Daniel Distribuie această postare Link către postare
Angel 3 Semnalează Publicat 17 Februarie, 2019 Bun venit si cat mai multe vacante reusite! Distribuie această postare Link către postare