Eugen David

Cumpar "oarece piese "

3 postări în acest subiect de discuţie despre Cumpar "oarece piese "

Cumpar "oarece piese "

Eugen David

Cumpar urmatoarele piese :

1 - usa plianta complecta cu rama , delimitare interior rulota 185/150 -1 buc

2 - usa vizitare exterior , gen celei de golire wc sau dimensiuni apropiate -1 buc

3 - tub distributie vent -1 x 1, 5 m (62 mm)

4 - teu petru tub distr. inclusiv o supapa/distribuitor -1 buc

5 - Ha-suri pentru fixare cort rulota pe "tera "-24 buc

6 - tarusi/ancore de plastic pentru ancorare cort prin intermediul Hasu-rilor -24 buc

7 - priza exterioara cu capac gen fisei de alimentare rulota -1 buc

8 - Baterie sh AGM 120 Ah

Astept oferta !

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Eugen David

M-ar interesa dimensiunile la usa, vreau s-o montez tot in capatul unei banci la mijlocul rulotei pentru acces la acumulator prin exterior, deci nu in lungul bancii.

De aceea am zis usa de vizitare wc (cum mi-ai mai adus ), sau dimensiuni apropiate.

Priza daca este cu capac gen celei de alimentare rulota ca aspect fiindca aia nu este priza ci fisa iar este ok.

Ha-suri/scarite de ancorare si tarusi am vazut la Viorel prin anunturi, sa vad poate mai are el, priza a zis ca nu are momentan, as putea monta un antigron normal dar are un alt dizain.

Usa plianta am gasit pe un alt forum , deci ca si rezolvata, tubulatura la fel, numai ca pentru atat de putin sa mai platesc transport, pe cand de la tine le luam pe toate.

Bateria ramane in asteptare, eu am una de la exis de 120 Ah dar mai vroiam una sh spre a o folosii in alt scop.

Mai vorbim !

Link către postare
Eugen David

Am uitat am gasit grila pentru frigider dar este model mai vechi nu are incastrat evacuarea frigider in grila este cu parte separata pantru evacuare si sunt ceva mai scurte decat cele cu evacuarea incorporata.Daca esti interesat raspunde repede te rog sa pot vorbi si vad poate iti iau astazi si cutie pentru baterie.

Salut !

Am fost plecat, nu grila-mi trebuie, capac ce se monteaza peste grila pentru perioada rece.

De aceeia am postat la vechiul anunt si poze cu aierisirile montate sa vezi modelul.

N-am inteles ce "cutie pentru baterie " , mie imi trebuie baterie spre a o folosii si la centrala termica a casei cu un invertor in caz de lopsa tensiune.

Nu priza efectiv, o cutie cu capac gen alimentare rulota pentru a fi acelasi dizain, cum spuneam o priza antigron simpla gasesc oriunde, practic cutia imi trebuie dar ma gandeam ca nu sunt goale, de aceeia prefer echipata cu priza nu cu fisa.

Numai bine !

Link către postare
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.