Marginean Mircea 25 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2019 Buna seara tuturor.Am devenit rulotist.Am autorulota.Ieri 03.02.2019 l-am lasat pe Ninel fara autorulota.Sint rulotist.Voi reveni. 3 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ninel 90 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2019 Buna seara sa va aduca numai clipe si amintiri frumoase si sa va poarte pe drumurisi locuri pe care noi nu am apucat sa o plimbam!!!!!!!! Multa sanatate si voie buna!!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2019 S-o stapanesti sanatos @Marginean Mircea si sa aveti numai vacante frumoase ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2019 S-o stăpâniti cu drag, drumuri bune și vacante frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 4 Februarie, 2019 Sa o stapaniti cu drag Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marginean Mircea 25 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 Multumesc tuturor.Sper sa ne intilnim in curind.O zi frumoasa la toata lumea. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 Felicitări și să o folosiți sănătoși și fără probleme la cât mai multe ieșiri reușite. Sigur ne vom întâlni la ieșirile grupului CJ-MS. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 Sa stapaniti sanatosi. Multe vacante reusite drumuri bune vant din spate va dorim cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 Să o stăpânești sănătos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 5 Februarie, 2019 Posteaza si ceva fotografii cu ce ai cumparat Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marginean Mircea 25 Semnalează Publicat 8 Februarie, 2019 Buna seara . Iata citeva poze cu autorulota. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2019 Foarte frumoasa, s-o plimbi si stapanesti cu drag @Marginean Mircea ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2019 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 9 Februarie, 2019 Vacanțe frumoase alături de cei dragi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin C. 72 Semnalează Publicat 10 Februarie, 2019 Sa o folosesti sanatos. Ce an de fabricatie este si cum se comporta la vechimea ei? Si eu vreau sa cumpar una mai ieftina, dar sincer am mari rezerve sa iau ceva sub 1990. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marginean Mircea 25 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2019 Pina acum , foarte bine .Am facut 700 km.Viteza maxima 80 km/h.Urca foarte bine.Totul functioneaza.Incalzire , panouri solare 3, baterii 2 , 300am, aer conditionat 220v, satelit, tv. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 12 Februarie, 2019 Sa o stapanti sanatosi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri