Marian Craescu 14 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 De ceva vreme urmaresc ascest forum din "umbra". Am decis sa devin membru dupa ce am renuntat la rulota si am achizitionat o autorulota pe care o voi prezenta in sectiunea dedicata. Va multumesc pentru acceptarea in aceasta familie! 2 Distribuie această postare Link către postare
Angelo 59 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 2 minute în urmă, Marian Craescu a scris: De ceva vreme urmaresc ascest forum din "umbra". Am decis sa devin membru dupa ce am renuntat la rulota si am achizitionat o autorulota pe care o voi prezenta in sectiunea dedicata. Va multumesc pentru acceptarea in aceasta familie! Salutări. Sa o stăpânești sănătos. 1 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 Salutare Marian, și să o folosiți sănătoși și fără probleme în cât mai multe ieșiri reușite ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Craescu 14 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 Sper la cat mai multe iesiri, job-ul imi permite doar reprize scurte, si sper la cat mai multe intalniri cu cei din forum. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 Bun venit @Marian Craescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.344 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 Salutare sí bun venit in aceasta comunitate. 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 @Marian Craescu 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Februarie, 2019 Salutare și bun venit alături de noi @Marian Craescu ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 23 Februarie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare