Calin Andritoiu 109 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Mă numesc Călin, sunt din Petrosani și sunt mândrul posesor al unei rulote... Așa mi-aș fi dorit să îmi încep prezentarea dar, din păcate, momentan sunt doar in faza de informare în vederea achiziționării unei rulote mici, care să poată fi tractată de Suzuki Grand Vitara 1.6i și, sincer, sunt cam... in ceață! Sper ca prin bunăvoința membrilor acestui forum să mă lamuresc si eu "că ce și cum" și peste cel mult o luna să mă laud cu o rulotă. Mai ales... cu faptul că nu am luat țeapă! 6 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Salutare Căline, și răbdare la răsfoirea forumului pentru corecta ta informare și luarea deciziei celei mai bune, pentru a putea face achiziția cea mai potrivită pentru voi. Vei găsi chiar tot ce te interesează : mase/greutăți, locuri de dormit, aranjare interioară, dotări, etc, etc, etc. Baftă ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Bun venit in această comunitate @Calin Andritoiu și succes! Distribuie această postare Link către postare
Calin Andritoiu 109 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 @Calin Andritoiu Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 @Calin Andritoiu si Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 @Calin Andritoiu Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 Fii binevenit si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 22 Februarie, 2019 si bafta cu achizitia! Distribuie această postare Link către postare