Liviu Oprea 41 Semnalează Publicat 1 Martie, 2019 Dragi colegi odata cu venirea prmaveri propun sa iesim pe data de 08-10 martie la Gura Dobrogei sa sarbatorim ziua femeii dar si mucenicii . 5 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Martie, 2019 Frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 1 Martie, 2019 Salutare ! Nu se poate ca noi sa lipsim...... deci prezenti pe 07 pana pe 11 martie cu si . 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 8 Martie, 2019 Mda... sunteți o grămada, va Distrați de doua zile și nu ați încărcat nici o poza! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 8 Martie, 2019 Ca dovada! Multam de poza Cornele. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
StefanCornel Gabor 225 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 Salutare! Au fost 4 zile de "chin" cu , si multă distracție. Mulțumesc tuturor participanților de prezență și așteptăm următoarea iesire 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 Foarte frumos! Felicitări tuturor participanților și " La mai multe" astfel de obiceiuri! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 Frumos , ca de obicei 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiparu Bogdan 0 Semnalează Publicat 13 Martie, 2019 Foarte frumos, unde e aceasta locatie?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 13 Martie, 2019 acum o oră, Chiparu Bogdan a scris: Foarte frumos, unde e aceasta locatie?? Langa manastirea Dionisie, pe DC 81 intre Gura Dobrogei si Targusor. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Oprea 41 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 Unu Sa ne pregătim de salcâmi în floare, dar înainte mergem la salcii lângă comuna Daeni județul Tulcea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ficiu Florin 13 Semnalează Publicat 18 Martie, 2019 La 14.03.2019 la 11:19, Liviu Oprea a scris: Unu Sa ne pregătim de salcâmi în floare, dar înainte mergem la salcii lângă comuna Daeni județul Tulcea Salut domnul Liviu.Numele meu este Florin, sunt din Brăila, și sunt membru nou al comunității.Eu îmi propusesem să ies weekendul acesta la Gura Dobrogei dar nici la Dăieni nu mi-ar displace.Dacă nu deranjez poate luăm legătura. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Liviu Oprea 41 Semnalează Publicat 18 Martie, 2019 Bună ziua și bine ai venit. Din păcate nu am timpul necesar dar lăsăm discuția deschisa pentru alți colegi. @Liviu Oprea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 24 Martie, 2019 La 3/18/2019 la 8:03, Ficiu Florin a scris: Salut domnul Liviu.Numele meu este Florin, sunt din Brăila, și sunt membru nou al comunității.Eu îmi propusesem să ies weekendul acesta la Gura Dobrogei dar nici la Dăieni nu mi-ar displace.Dacă nu deranjez poate luăm legătura. Salut Florin si bine ai venit! Daca esti dispoonibil, e programata o scurta iesire la Cheile Dobrogei sau Seimeni de pe 29 pana ... Pana acum suntem trei echipaje, miercuri stabilim locatia finala cu toti participantii. Sper sa ne vedem la un Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ficiu Florin 13 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Sebastian, eu am fost weekend-ul aceasta. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ficiu Florin 13 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Și să știi că vineri a fost mai ok, pentru că sîmbătă și duminică a fost jale.Au venit cu motociclete, atv-uri, muzică la maxim, etc.galagie, mizerie, adică numai relaxare nu a fost.Poate sunt eu depășit, dar crede-mă că a fost cam neplăcut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sebastian Alexandru 79 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Salut, frumos, multam pentru fotografii. Asta-i marea problema la noi cand e vorba de respect si civilizatie... Macar catelusii au alergat in voie, tare simpatici! Ieri am fost la Puturoasa, a trebuit intai sa curat locul pentru a putea avea o sedere decenta iar imprejurimile sunt pline de gunoaie desi exista ghena de gunoi. Bafta la rulotit! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ficiu Florin 13 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Cu toate că locuim la curte, nu pot să-ti spun cît de fericite sunt cele mici de fiecare dată când ieșim. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Chiparu Bogdan 0 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Nu sunt probleme cu camparea in cheile dobrogei?? Din cate am vazut sunt pancarde care interzic acest lucru. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ficiu Florin 13 Semnalează Publicat 25 Martie, 2019 Bogdan, eu am fost acolo după cum vezi că am și ceva poze postate, și nu m-a întrebat nimeni nimic.E drept că am văzut și eu acele pancarte, dar.....Eu zic că nu ai probleme.Multa baftă. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri