Paun Catalin 2 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Salut! Ma numesc Catalin Paun, sunt din Galati , 42 ani (casatorit si doi copii).Din aprilie anul trecut sunt posesorul unei rulote englezesti Swift Alouette din 1996 (pusa in circulatie in 98). Ca masina ptr tractat folosesc un Hyundai Santa FE din 2011 , 197 CP si cutie automata in 6 trepte.Am avut experienta incepatorului cu ea anul trecut in vara, la mare si munte. Rulota am cumpara-o cu anumite probleme , la un pret acceptabil ptr mine si am renovat-o partial in regie prorpie (am scris despre asta in ala parte , daca o sa am timp si i-mi este permis poate o fac si aici). 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Paun Catalin 2 Distribuie această postare Link către postare
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Salut Cătălin, și să o folosiți sănătoși și fără probleme în cât mai multe ieșiri reușite. 2 Distribuie această postare Link către postare
Tony T 80 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Bun venit in comunitate, drumuri bune si vacante reusite 2 Distribuie această postare Link către postare
Lungu Marin 2.135 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 O 2 Distribuie această postare Link către postare
Angelo 59 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Ce faină e! Drumuri bune și vacanțe de vis! 2 Distribuie această postare Link către postare
Danut Capra 15 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 si drumuri fara evenimente. 2 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 2 Martie, 2019 Sa o stapanesti sanatos @Paun Catalin si sa te bucuri de ea mult timp de acum incolo ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 @Paun Catalin Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 2 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Fii binevenit! 2 Distribuie această postare Link către postare
Anghelescu Anton 2.176 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Bun venit alaturi de noi si la cat mai multe iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Burian 23 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Bun venit 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Ionut 206 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 si vacante frumoase cu 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 vacante minunate alaturi de cei dragi 1 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2019 Bun venit în această comunitate @Paun Catalin și vacanțe placute cu rulota! 1 1 Distribuie această postare Link către postare