Angelo 59 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Dacă fac sigla asta din colant și o aplic pe spatele mașinii și al rulotei are cineva ceva împotrivă? Am un prieten care are o firmă ce se ocupă de printuri, banere, colante, reclame, bla, bla, bla și cred că ar putea să mi-o confecționeze! Trebuie să plătesc cuiva drepturi de autor, e marcă înregistrată? Mersi frumos! P.S. N-ar fi frumos să avem cu toții un astfel de colant aplicat pe rulotă? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 @Angelo suna-ma cand ajungi in Craiova si iti dau eu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 2 minute în urmă, Marian Popa a scris: @Angelo suna-ma cand ajungi in Craiova si iti dau eu Mersi frumos. Când ajung în Craiova dau un telefon, dar știu eu când ajung? Ținem legătura! Dar de unde iau numărul de telefon? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Martie, 2019 Suna-ma pe numarul din semnatura, sa-mi dai adresa si ti le trimit printr-un curier, cred ca mai am si un steag ramas de la intalnirea din toamna 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Martie, 2019 La 03.03.2019 la 7:05, Angelo a scris: Dacă fac sigla asta din colant și o aplic pe spatele mașinii și al rulotei are cineva ceva împotrivă? Am un prieten care are o firmă ce se ocupă de printuri, banere, colante, reclame, bla, bla, bla și cred că ar putea să mi-o confecționeze! Trebuie să plătesc cuiva drepturi de autor, e marcă înregistrată? N-are nimeni, nimic impotrivă...Spor la treabă! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 4 Martie, 2019 în urmă cu 4 ore, Daniel P a scris: N-are nimeni, nimic impotrivă...Spor la treabă! Mersi frumos, îmi trimite Marian Popa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Mulțumesc @Marian Popa ! Au sosit cu bine! 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Cu multa placere @Angelo ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri