Nicolae Iosif 1 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 (modificat) Salut, Eu sunt "Skija" si sunt proaspat posesor de AWARD NIGHTSTAR pe care o voi folosi la "punct fix" in weekenduri... Bafta! PS: poza e luata de pe net. Nu am poze cu ea in realitate, inca... Modificat 5 Martie, 2019 de Nicolae Iosif 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 @Nicolae Iosif Să o folosești sănătos! Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Bun venit! Distribuie această postare Link către postare
Nicolae Iosif 1 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Poze cu interiorul.. momentan... Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Salutare @Nicolae Iosif și Poze și amănunte despre noua achiziție, le poți prezenta intr-un topic nou, pe care te rog să-l inițiezi în sectiunea Rulota mea ... Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Salut @Nicolae Iosif si bun venit alaturi de noi ! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare