Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 5 Martie, 2019 Ma numesc Elena, sunt din Constanța si imi doresc sa străbat tara si Europa cu rulota ....dar nu o am.Tocmai de asta mă aflu pe forumul acesta, pentru a găsi cea mai potrivita rulota pentru noi, mami si tati , dar și pentru cei doi copii ai nostri, Andrei 11 ani si Teodora 2 ani . Drumuri bune va urez, cu speranța că ne vom întâlni la plimbare . 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 @Elena Iacob Baftă în găsirea rulotei dorite! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 Saru mana si bun venit in aceasta comunitate. Mult succes la achizitia rulotei mult dorite 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 Fii binevenită si multă baftă! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 Succes @Elena Iacob și bun venit întregului echipaj! 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 6 Martie, 2019 Bun venit @Elena Iacob Distribuie această postare Link către postare