Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Buna ziua tuturor, Mă numesc Boghiu Mihai, sunt din Brașov, căsătorit, am 39 de ani si o fetiță de 11 ani. Că și "rulotist" am inceput de aproximativ 6 ani și pot spune că in familia mea, ieșirea cu rulota este o adevărată plăcere. Îmi place să petrec weekendul pe lângă Brașov și pot spune că pentru noi, ieșirea cu rulota și plimbările cu bicicleta in zona unde ne campam, reprezintă cel mai bun mod de relaxare. In acest moment am achiziționat un Knaus din 2000, fiind a 5 a rulota la care am ajuns in decurs de 6 ani. ( O sa revin și cu poze, cel mai probabil in acest weekend când vreau să-i fac inaugurarea la Reci - Covasna) Va mulțumesc pentru primirea în această familie ! 5 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Mihai Boghiu Distribuie această postare Link către postare
Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 @Marian Popa mulțumesc Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 @Mihai Boghiu Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Bine ai venit printre noi și în clubul Knaus. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Mihai Boghiu ! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 @Mihai Boghiu si Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Salutare sí bun venit in aceasta comunitate a rulotistilor Distribuie această postare Link către postare
Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Va mulțumesc pentru primirea de care am avut parte, și îmi cer scuze daca mai greșesc unde scriu, asta până mă obișnuiesc. 2 Distribuie această postare Link către postare
Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Și dacă tot am promis că revin cu poze, cam așa ar arata atunci când este "bibilita" Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Frumos Multe vacante, drumuri bune va dorim Distribuie această postare Link către postare
Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 Va doresc sa avem toți, doar vacante de vis ! 2 Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Martie, 2019 @Mihai Boghiu! Distribuie această postare Link către postare