Cojocaru Andrei 8 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 (modificat) Buna ziua tuturor, Începând de azi am devenit și eu posesor de rulota, după multe căutări și vizionari am achiziționat un Compas Encore 460/2 din 1999. De acum încolo începem sa o lucram la ea ca sa o pregătim pentru vara ce vine. Rulota.jfif Modificat 11 Martie, 2019 de Cojocaru Andrei Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 @Cojocaru Andrei Așteptăm să ne prezinți și rulota în secțiunea dedicată Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.372 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 Salutare sí bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 S-o stăpăniți cu drag și spor la meștereală! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Males 105 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 Bine ai venit! Asteptam poze! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu-Betty 5.612 Semnalează Publicat 11 Martie, 2019 Salutare Andrei și Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Mani 11 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 Sa va aduca numai bucurii si drumuri cat mai multe cu ea! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri