Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 Buna ziua! Se pare ca ne-am hotarat sa ne achizitionam o rulota ceea ce inseamna ca trebuie sa ne accesorizam masina cu un carlig de remorcare . Ideea e ca nu prea stim unde sa il montam .Sotul spune ca vrea sa ii monteze cablurile direct in tabloul de sigurante . Rulotisti din Constanta , Braila, Tulcea , Galati ne puteti ajuta cu un recomandare buna ? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.987 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 în urmă cu 2 ore, Elena Iacob a scris: trebuie sa ne accesorizam masina cu un carlig de remorcare . Ideea e ca nu prea stim unde sa il montam De obicei, carligul de remorcare se monteaza in spatele masinii, dar am vazut si masini cu carligul in fata. Daca stii de gluma, ai sa ma ierti. Daca nu, imi cer scuze. Succes la montajul carligului. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 12 Martie, 2019 pentru sfat ! Nu am de ce sa ma supar, eu am lasat, fara sa imi dau seama, loc de glumita ! Multumesc si pentru urare, maine merg la reprezentanta sa vad , ei unde zic sa il montez , in fata sau in spate. Daca imi cer si pe mama si pe tata , il leg cu sarma. Zile bune ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Martie, 2019 @Elena Iacob, nu ai ce să cauti la reprezentanță... Există firme care comercializează cârlig auto pentru aproape toate tipurile de autorurisme și asigură și montajul acestuia. Caută în Constanța o astfel de firmă, mergi la ei și te va costa la jumătate sau chiar o treime din cât te-ar costa la reprezentanță...Baftă! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 13 Martie, 2019 @Daniel P multumesc pt sfat .Ideea e ca sotul a intrebat o cunostinta cu service si l-a trimis la un tinichigiu ceea ce ni s-a parut dubios.Si am zis sa cer aici un sfat, o recomandare de firma care se ocupa cu asa ceva , care sa faca o lucrare ok , nu sa ne trezim cu rulota ramasa in urma sau sa se aprinda tot bordul din cauza legaturilor electrice facute prost. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Catalin 311 Semnalează Publicat 13 Martie, 2019 VAR SERVICE din Brasov, îi recomand cu caldura. Stiu... sunt din Brasov, dar poate cine stie, faceti o plimbare la munte. Nu cred ca sunt modele de masini la care sa nu fi montat carlig, cu tot cu instalatia electrica.... cu sigurante, cu tot ce e necesar. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 @Radu Catalin multumesc frumos ! Nu e exclus sa ajungem la Brasov si o informatie in plus nu strica. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 Eu cand am pus carligul, 'fierul' l-am pus la mecanic si pentru partea electrica am mers la un electrician.E posibil sa fie nevoie de un modul sa nu dea eroare de bec ars in bord. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 @Timofti Razvan, observ ca sunteti din Constanta, un nr de telefon , o adresa a celor care v-au montat carligul la masina?multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 15 Martie, 2019 0724010103- Laurentiu, e mecanic, nu se ocupa in mod deosebit cu montajul carligelor si din cate stiu este destul de aglomerat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Elena Iacob 3 Semnalează Publicat 15 Martie, 2019 @Timofti Razvan multumesc frumos! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Timofti Razvan 20 Semnalează Publicat 15 Martie, 2019 Cu placere! Locatia este vizavi de Arabesque. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 21 Martie, 2019 La 13.03.2019 la 20:50, Radu Catalin a scris: VAR SERVICE din Brasov, îi recomand cu caldura. Stiu... sunt din Brasov, dar poate cine stie, faceti o plimbare la munte. Nu cred ca sunt modele de masini la care sa nu fi montat carlig, cu tot cu instalatia electrica.... cu sigurante, cu tot ce e necesar. Recomand si eu. 2 carlige am montat la ei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri