Pop Dorel Nicolae 7 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 Rulota mea este de tipul, , Avondale Orestes 390 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Angelo 59 Semnalează Publicat 14 Martie, 2019 acum o oră, Pop Dorel Nicolae a scris: Rulota mea este de tipul, , Avondale Orestes 390 Să o stăpânești sănătos și nu uita să pui poze cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 15 Martie, 2019 O descriere mai amănunțită, insoțită și de ceva foto ar fi binevenită... S-o stăpânești cu drag și vacanțe minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pop Dorel Nicolae 7 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Buna seara prieteni ....scuze ca inca n-am trimis poze di pacate rulota pe care am cumparat-o are MMA mai mare decat pot sa tractez cu un Ford Fusion 14 tdci asa ca am fost nevoit sa vand masina ...o sa revin cand rezolv problema...inca o data scuze.... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Pop Dorel Nicolae 7 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 P. S. Stie cineva daca la plaja CORBU sunt probleme cu deversari de petrol/? A nul asta mi-am programat vacanta acolo...de fapt pentru asta am cumparat rulota...eu sunt de la munte si marea e viata mea.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Ar fi apărut ceva pe la știri... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri