Valentin Busca 138 Semnalează Publicat 27 Martie, 2019 Din februarie am schimbat , clasa de la alcov la integrat . Am cumparat-o din Germania de la niste batrini . ( Le livrau noul camper in martie ) Dupa 6 ani de colindat si 90.000km cu Marlin am stiut ce vreau . Criteriile de cautare au fost : lungime max 6 m, inaltime max 2, 7 m ( Numai cei ce au traversat GR sau F stiu ! ) 4 locuri maxim , dupa 2009 si euro 4, motor cu peste 130CP. , bineinteles garaj mare in spate. Peste astea , cabina de dus separata cum am avut la camper , cit mai putine geamuri si AC. 7 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 27 Martie, 2019 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
FlorinD 39 Semnalează Publicat 27 Martie, 2019 Arată bine . Cât mai multe amintiri frumoase . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 27 Martie, 2019 Foarte frumos, sa va bucurati de el ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Martie, 2019 S-o stăpâniți cu drag, drumuri bune și vacanțe minunate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Valentin Busca 138 Semnalează Publicat 28 Martie, 2019 Multumesc , pentru urari . Sper fara sa promit ca in limita timpului sa postez pe unde ajung. PS Este de admirat cit de usor se pot pune poze acum. Este drept ca nu am mai scris demult. 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 28 Martie, 2019 Felicitari pentru achizitie să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu noul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 31 Martie, 2019 o achizitie foarte frumoasa. Drumuri bune sa aveti cu ea si fara incidente ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Irimia Ionut 13 Semnalează Publicat 31 Martie, 2019 Drumuri bune dom. Doctor! Si sa ne auzim sanatosi la o bere Solca, la Solca! Trimis de pe al meu F8331 folosind Tapatalk 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica Apostol 64 Semnalează Publicat 3 Aprilie, 2019 Sa o stapaniti cu drag si sa va aduca numai bucurii la fiecare iesire !!! Aveti cu ce va mandri !!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri