Florin O 3 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Buna ziua , sunt nou pe acest forum nu am mai avut rulota si as vrea sa cumpar o rulota. suntem doi adulti si doi copii. ce sfaturi i-mi dati? ce model an si de unde polonia olanda germania romania ? multumesc . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Salutare @Florin O, depinde foarte mult si de buget. Ca si configuratie ai nevoie de o rulota cu 2 zone de dormit. La o rulota nu conteaza foarte mult anul de fabricatie daca este buna. Acum cu cat e mai noua cu atat e mai moderna ( mobilier, toaleta, etc ) Depinde si cu ce masina vrei sa tractezi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Ai răsfoit și citit topicurile deschise pe această temă din sectiunea Sfaturi achiziționare rulotă și nu te-au ajutat să-ți formulezi niște idei sau concluzii? Baftă și spor la lecturat! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin O 3 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Vreau o rulotă cu doua zone de dormit. Am o mazda 3 benzina motor de 2000 și 120 cp. Buget cam 4000 EUR. Mulțumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri