MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Salutare prieteni Daca este cineva interesat de o iesire la o baie calda cu apa sarata si aerosoli la salina Praid va astept incepand de maine acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Drum bun si vreme frumoasa sa ai Gabi ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 1 Aprilie, 2019 Multumesc Popica Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Ce frumos domnule Jianu sa ne invitati si pe noi la Praid cu o seara inainte de a pleca. Un gest deosebit care nu va trece neobservat. Daca ne invitati la o zi după ce erati la Praid sau cu o zi inainte de plecare cum ne mai întâlneam. Deasemeni multumiri pentru locul exact de intalnire ca daca nu trebuia sa mergem cu geamul deschis si sa intrebam unde sta domnul Jianu. Daca-mi aduc bine aminte la Craciun ne-ati invitat la Borsa după ce erati acolo la o pensiune a cărui nume era secret dar mai erau locuri libere dupa spusele dumneavoastra. La intalnirea din Februarie pe Valea Cerbului am vrut sa vin numai pentru dumneavoastra sa va cunosc dar am avut ghinion pentru ca ati avut o problema si cu 2 zile inainte ati anuntat ca nu mai veniti asa ca am renuntat si eu pentru ca farmecul intalnirii pentru mine era sa va cunosc. Mare om mare caracter cum spune numele cred ca va trageti din neamul lui Iancu Jianu. Dar nu au intrat zilele in sac si sper sa va cunosc. Comportamentul dumneavoastra si grija fata de noi dovedeste ca santeti perfect identificat cu regiunea de unde va trageti adica neamul Jianu sadea. Eu unul voi dormi mai bine de fiecare data cand dumneavoastră ne informati unde santeti. 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Pentru limbaj neadecvat și atacuri repetate la persoană, colegul @Draghiciu Dumitru a fost sancționat cu o săptămână suspendare de la accesarea forumului. Trebuie să ințeleagă toată lumea că nu tolerez astfel de atitudini atâta timp cât voi mai fi p-aici, indiferent că mi-e prieten sau nu... 7 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.852 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Adresa: Salina Praid Strada Minei 44, Praid 537240 GPS: 46.550833, 25.120472 46°33'03.0" N 25°07'13.7" E @Draghiciu Dumitru ... 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 904 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Si totusi, e vreun camping in apropiere? E strandul deschis in perioada asta? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Salutare prieteni @Gabriel I sunt 2 campinguri aici in Praid dar eu nu stau in ele deoarece sunt inchise si stau in parcare la Wellnes Center ca aici am venit ptr bazin apa sarata calda, sauna, jacuzzi, si altele. Daca intri zilnic la ei adica 26ron /3ore stai toata ziua si noaptea la ei in parcare, daca esti pensionar 17ron/3ore. De preferat (cum fac eu) dimineata la 8.00 ma duc la salina pana la 12.00, iar dupa amiaza la 15.00ma duc la bazin. 1 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel I 904 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Multumesc! @MARIAN JIANU Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Multumim pentru poze @MARIAN JIANU Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sandu Silviu 50 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Am fost si eu acum doua saptamani. strandul este inchis. doar welness-ul era deschis si salina. Nu am fost cu rulota. La dumneavoastra cred ca nu a fost problema cu parcarea deoarece erati cu autorulota. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
MARIAN JIANU 281 Semnalează Publicat 12 Aprilie, 2019 Salut sa stii ca poti parca si cu rulota Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri