Cristi Florean 23 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Si cum va spuneam pe vanzari a venit vremea sa trec de la 120km/ora la 70-90 si respectiv cand ajung in locatie sa imi deschid berea nu sa ma apuc de munca Am luat o englezoaica care mi-a placut din prima, foarte dotata pt anii ei (cupla antibalans, mover, boiler pe 2 cai, la fel si incalzirea, trumavent, dus, radio cd cu magazie sub bancheta, baterie buna(cu doua mici panouri solare in geamul din fata pt intretinere), tv cu antena paraboloca si receiver, cort, 4 butelii si tot felul de maruntisuri... cam tot ce aveam pe lista) dupa parerea mea frumoasa si in bugetul alocat (poze nu am ca abia mi-a sosit in weekend si am muncit doua zile la igienizare interior-exterior si am uitat sa fac ) Offtopic : nu am deschis inca gazele pana nu o verific cu cineva ca nu ma pricep (oare cineva din zona se ofera sa ma asiste? ) iar pe curent merge tot (si 12v si 220) mai putin la frigider nu am simtit nimic (ori nu merge ori nu stiu ce sa fac ori nu am avut rabdare suficient cu el) Saptamana viitoare o inmatriculez, o duc in service sa ii verifice totusi partea de rulare si apoi vreme buna si locatii faine atasez o poza din fata casei facuta pe fuga si ceva de la vanzator. Repet rugamintea mea... Daca e cineva din zona (Cluj-Napoca) dispus sa ma ajute cu gazele si frigiderul... fan Tuborg! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Felicitări pentru achiziție! S-o stăpâniți cu drag și să vă ofere cele mai frumoase vacanțe! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.795 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Să o stăpâniți sănătoși, să aveți vacanțe plăcute și numai drumuri bune cu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Sa va aduca numai bucurii! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Să o stăpânești sănătos și drumuri multe! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Vacanțe frumoase alături de cei dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Să o purtați sănătoși și să vă bucurați de ea ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Felicitări, foarte cochetă Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.400 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 Foarte frumos si bine dotata Sa aveti parte de ea drumuri bune sí vant din spate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 2 Aprilie, 2019 sa o stapaniti sanatosi- Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Florean 23 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Poze cu ansamblul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.400 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Bravo. Frumos tren. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Males 105 Semnalează Publicat 4 Aprilie, 2019 Să o folosiți sănătoși, vacanțe cât mai frumoase cu ea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristi Florean 23 Semnalează Publicat 5 Aprilie, 2019 Multumesc tuturor! sper sa fiu mecanic (de locomotiva) bun Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri